Trabzon'da sağanak yağış var mı? Trabzon anlık hava durumu

Trabzon'da şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Şehirde akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar nedeniyle Yenicuma, Çömlekçi ve 3 Nolu Erdoğdu mahallelerinde ağaçlar devrildi. Peki, Trabzon'da hava nasıl, sağanak yağış var mı? İşte Trabzon hava durumu tahminleri haftalık ve saatlik.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Trabzon'da hava durumu nasıl?

Trabzon’da dün akşam şiddetli rüzgar etkili oldu. Karadeniz Sahil Yolu'nda da devrilen ağaç nedeniyle trafik bir süre tek şeritten ilerledi. Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri devrilen ağaçlara müdahale ederken güvenlik güçleri de merkezde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için tedbirleri artırdı.

Trabzon'da fırtına var mı?

Trabzon Valiliği gün içinde sosyal medya hesabından şiddetli rüzgar ve kuvvetli fırtınaya karşı vatandaşlara uyarılarda bulunmuştu.

Şehirde akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar nedeniyle Yenicuma ve Çömlekçi mahallelerinde ağaçlar devrildi. Çömlekçi mahallesinde Karadeniz Sahil Yolu’nda orta refüjde bulunan bir ağaç yola devrilerek trafiğin aksamasına neden olurken, Yenicuma mahallesinde bir jipin üzerine devrilen ağaç maddi hasara yol açtı. Soğuksu mahallesinde bir sitedeki üst katlarda bulunan bir dairenin cam balkonu uçarak bir aracın yanına düşerken, olayda can kaybı yaşanmaması teselli oldu.

Trabzon'da hava durumu

  • Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.)

Trabzon hava durumu haftalık

Trabzon hava durumu saatlik

6 Ekim Perşembe bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada; rüzgarın öğle saatlerinden itibaren Yalova’da, gece saatlerinden itibaren bölge genelinde (Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli rüzgar, yer yer fırtına (40-70km/saat) ve kısa süreli kuvvetli fırtına (70-80 km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi. Rüzgarın etkisini, yarın öğleden sonra kaybetmesinin beklendiği kaydedildi. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara hava durumu

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve gece saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

İstanbul hava durumu

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 22

İzmir hava durumu

İzmir: Az bulutlu 27

Adana hava durumu

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 3

Antalya hava durumu

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 28

Samsun hava durumu

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 20

Erzurum hava durumu

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 25

Diyarbakır hava durumu

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 33

Bugün oynanacak maçlar hangileri? 3 Ekim 2022 maç programı

Enflasyon kaç açıklandı? TÜİK enflasyon rakamlarını açıkladı mı?