Ümraniyespor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 3. haftasında Ümraniyespor Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Ümraniyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayla ilk kez resmi maçta rakip olacak. Maçın detayları belli oldu. Peki, Ümraniyespor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçın hakemi kim? İşte detaylar...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ümraniyespor Galatasaray maçı

Süper Lig'in 3. haftasının açılış maçında şampiyonluk adaylarından Galatasaray, deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta sahadan puansız ayrılan iki takımın mücadelesine sahne olacak Ümraniyespor Galatasaray maçı ile ilgili detaylar haberimizde.

ÜMRANİYESPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ümraniyespor-Galatasaray, Spor Toto Süper Lig maçı, 19 Ağustos Cuma günü oynanacak. Maçın başlama saati ise 21:00 olarak dikkat çekiyor.

ÜMRANİYESPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalında yayınlanacak.

ÜMRANİYESPOR VE GALATASARAY'DA SON DURUM

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Galatasaray yarın saat 21.00’de Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Ümraniyespor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 2 haftada sarı-kırmızılılar 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı ve ligde 3 puanla 10. sırada bulunuyor. Ümraniye ise 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle aldığı 1 puanla haftaya 13. sırada girdi.

Ligin ilk haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor’u 1-0 mağlup ederken, ikinci hafta sahasında mücadele ettiği Giresunspor’a 1-0 yenildi.

Bu sezonun yeni takımı Ümraniyespor ise ilk hafta Kadıköy’de karşı karşıya geldiği Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalırken, ikinci hafta ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynadığı Antalyaspor’a 1-0 mağlup oldu.

İLK RESMİ MAÇ

Galatasaray ile Ümraniyespor yarın oynayacakları maçla birlikte Spor Toto Süper Lig’de ilk kez rakip olacak aynı zamanda ilk kez bir resmi müsabakada karşı karşıya gelecek. İki takım bugüne kadar 4 hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Oynanan bu 4 müsabakada da sahadan sarı-kırmızılılar galip ayrıldı.

Ümraniyespor karşılaşması öncesinde Galatasaray’da Fransız futbolcu Leo Dubois sakatlığından dolayı maçta oynayamayacak.

ÜMRANİYESPOR GALATASARAY MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Ümraniyespor - Galatasaray maçını hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Ata Yıldırım yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemlik görevini ise Sarper Barış Saka üstlenecek.

Antalyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ÜMRANİYESPOR GALATASARAY MAÇI CANLI ANLATIM

Süper Lig karşılaşmaları, Türk takımlarının Avrupa'daki mücadeleleri ve Türkiye Kupası heyecanının canlı anlatımı, bu yıl da yenisafak.com'da. yenisafak.com Spor sayfasındaki Canlı Skor butonuna tıklayarak takımınızın maçını takip edebilir, son dakika gelişmelerinden anında haberdar olabilirsiniz.