Spor Quaresma yol ayrımında

Quaresma yol ayrımında

Ailevi sorunlar yaşayan Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş'tan ayrılmak ayrılmak istediği belirtildi. Konuyu yönetime bildiren tecrübeli futbolcunun eski takımı Porto'ya dönmek istediği ifade edildi.

Abone Ol Google News
Dha Yeni Şafak
Quaresma yol ayrımında
Quaresma bu sezon çıktığı 23 resmi maçta 3 gol atarken 12 de asist yaptı.

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, kulüple yol ayrımına geldi. Quaresma’nın ayrılmak için yönetime başvurduğu ve kendisine kolaylık sağlanmasını istediği öğrenildi.

Henüz resmi bir teklifin olmadığı Quaresma’yı bırakmak istemeyen yönetimin de en azından sezon sonuna kadar kalmasını isterken, uygun şartların oluşması durumunda bırakmayı düşüneceğini kendisine bildirdi. Teknik direktör Şenol Güneş ise Babel’in ayrılmasından sonra Quaresma’nın da gitmesini istemiyor.

Ailevi sorunlar yaşayan Quaresma’nın eski kulübü Porto’ya dönmek istediği öğrenildi. Uzun süredir ayrılmak istediği konuşulan ve Beşiktaş ile 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcu, ilk olarak Antalya kampının kadrosuna dahil edilmemiş ancak teknik direktör Güneş’in isteği doğrultusunda yeniden kamp kadrosuna alınmıştı.