Teknoloji Turkcell Superonline AKNsiz internet tarife fiyatları açıklandı

Turkcell Superonline AKN'siz internet tarife fiyatları açıklandı

Turkcell Superonline AKK’siz internet paketi fiyatlarını açıkladı. 1 Ocak itibari ile AKK’siz internet dönemine sıkı hazırlık yapan Turkcell Superonline sınırsız internet tarife fiyatlarını açıkladı.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
​​Turkcell Superonline AKNsiz internet tarife fiyatları açıklandı! İşte yeni tarife fiyatları
Türkiye'de tüm internet servis sağlayıcıları 1 Ocak itibari ile AKK uygulamasına son verecek.

Turkcell Superonline AKK’siz internet paketi fiyatlarını açıkladı. 1 Ocak tarihindeki AKK uygulaması için hızla hazırlıklarını tamamlayan Turkcell Superonline, yeni internet paket tarifelerinin fiyatlarını açıkladı.

1 OCAK İTİBARİ İLE ADİL KULLANIM KOTASI KALKIYOR!

BTK’nın aldığı karar ile Türkiye’deki internet servis sağlayıcıları kullanıcılarına sunduğu sınırsız internet paketlerinden AKK uygulamasını kaldırıyor. Yeni yıl ile kotasız internet uygulamasına geçiş yapacak olan internet servis sağlayıcı firmalar, mevcut paketlerini yeniden düzenliyor ve yeni tarife fiyatlarını bir bir açıklıyor.

Türkiye’nin önde gelen servis sağlayıcılarından biri olan Turkcell Superonline’da yeni AKK’siz internet tarife ücretlerini açıkladı.

TURKCELL SUPERONLİNE AKK’NİZ İNTERNET TARİFE FİYATLARINI AÇIKLADI!

1 Ocak itibari ile AKK’siz internet uygulamasına geçecek olan Turkcell Superonline yeni tarife fiyatlarını açıkladı. AKK’siz tarifeler ile kullanıcılarının karşısına çıkan Turkcell Superonline, 35, 50, 100 Mbps Platin Paket şeklinde 3 farklı tarife ile yeni düzenlemeye başlamış olacak.

İndirme hızının haricinde yeniden düzenlenen AKK’siz internet tarifelerinde upload hızına dair henüz bir açıklama belirtilmiyor. Lakin İfade edilene göre yeniden düzenlenen AKK’siz internet kullanıcıları 5 Mbps hızında upload hızına sahip olacak.

Buna ek olarak yeni sisteme geçiş için düzenlenen tarifelere ek olarak yeni dönemde çeşitli birçok kampanyalı tarifenin daha açıklanan listeye ekleneceği belirtiliyor.

Türk Telekom AKN’siz internet tarife ve fiyatlarını yeniden yayınladı

Erdoğandan 31 Mart yorumu: Mesajı okur tekrar yola koyuluruz

Erdoğan'dan 31 Mart yorumu: Mesajı okur tekrar yola koyuluruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimden sonraki ilk grup toplantısında beklenen 31 Mart değerlendirmesini yaptı. AK Parti’nin ülkenin en dinamik partisi olduğunu belirten Erdoğan, “Biz ‘bitti’ demeden hiçbir şey bitmez. Heyecanımız ilk günkü gibi dipdiri. Biz seçmenin mesajını okuruz, doğru okuruz, gerekeni yaparız, arızaları düzeltir, eksikleri giderir, tekrar yola koyuluruz” dedi.
Cari açık 10 ayda 28 milyar dolar azaldı

Cari açık 10 ayda 28 milyar dolar azaldı

Cari işlemler hesabı şubat ayında 3 milyar 265 milyon dolar açık verdi. Altın ve enerji hariç cari işlemler hesabında ise 2 milyar 106 milyon dolar fazla oluştu. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mayıs 2023’te 60,1 milyar dolar olan yıllıklandırılmış cari işlemler açığının 31,8 milyar dolara gerilediğine dikkat çekip “Açık, on ayda 28,3 milyar dolar azaldı” dedi.
MHRS randevusuna onay butonu geliyor

MHRS randevusuna onay butonu geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen yıl 23 milyona ulaşan randevusuna gelmeyen hasta sayısının bu yılın ilk üç ayında 6 milyon olduğunu açıkladı. Kısıtlamaların randevuda sadakati artırdığını kaydeden Koca, yeni tedbir olarak MHRS sistemine 'Randevuma geleceğim’ onayı ekleyeceklerini söyledi.
Filistin’de muhatap bulamadı

Filistin’de muhatap bulamadı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ikinci kez ertelenen Filistin ziyaretiyle ilgili ilginç bir iddia konuşuluyor. Buna göre Özel’in İsrail'in Gazze katliamı devam ederken Hamas’a “terörist” demesi rahatsızlığa yol açtı. Özel’in Filistin’de muhatap bulamadığı belirtiliyor.
Efsane birlik harekat bölgesinde

Efsane birlik harekat bölgesinde

TSK’nın Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK varlığını sona erdirmek için başlatacağı harekat için hazırlıklar sürerken, komando timleri kontrol altına alınan bölgelere yerleşmeye başladı. Bölgeye inen öncü birlikler arasında Bolu ile birlikte Kayseri Komando Tugayı da yer alıyor.
İsrail şimdi de Doğu Kudüs’ü ilhaka kalkıştı

İsrail şimdi de Doğu Kudüs’ü ilhaka kalkıştı

İran ile gerginliği fırsat bilerek dikkatleri Gazze’den uzaklaştıran İsrail, Doğu Kudüs’ü ilhak planlarına da hız verdi. İşgalci güç, burada hükümet binaları ve binlerce konut inşa ediyor. The Guardian’ın haberine göre 7 Ekim'den sonra 20’den fazla projeye onay verildi. Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir ise Mescid-i Aksa’nın statükosunu değiştirmek için resmi eylem planı hazırladıklarını duyurdu.
Körfez sular altında

Körfez sular altında

Geçtiğimiz gün başlayan yağmur Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), S. Arabistan, Umman, Katar ve Bahreyn’de hayatı felç etti. 75 yılın en yüksek yağışının BAE’nin Bulut Tohumlaması’nın sonucunda yaşandığı iddiası da dile getirildi.
Ruslar Karabağ'dan çekiliyor

Ruslar Karabağ'dan çekiliyor

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Karabağ'da konuşlu Rus Barış Gücü'nün bölgeden çıkmaya başladığını bildirdi. Rus birlikleri, 2020'de Karabağ'ın Ermeni işgalinden kurtarıldığı 44 günlük savaş sonrasında Hankendi-Laçın Yolu'nun güvenliği için bölgeye gönderilmişti.
Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu

Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu

İHH, Nijer’in başkenti Niamey’de açtığı okula 2022 yılında vefat eden şair ve yazar Mevlana İdris’in ismini verdi. 150 öğrenci kapasiteli ilkokul İHH’nın bu ülkede inşa ettiği yedinci okul oldu.
Sivas-İstanbul arası seyahat 7 saate iniyor

Sivas-İstanbul arası seyahat 7 saate iniyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas-İstanbul aktarmasız yüksek hızlı tren (YHT) seferlerinin 4 Mayıs'ta başlayacağını bildirdi. İstanbul'dan 08.40'ta, Sivas'tan 13.00'te hareket edecek seferlerle seyahat süresi 7 saat 8 dakikaya inecek.

Nur’un başörtüsü soruları

Nur’un başörtüsü soruları

Farhana İslam’ın “Şimdi Olmaz Nur!” kitabı, ailesindeki kadınların neden başörtüsü taktığını merak eden Nur’un soruları etrafında şekillenmiş. Başörtüsüne ilişkin yanlış algıları da düzeltmeye çabalayan kitapta minikler için eğlenceli bir okuma serüveni de var.