Spor Türkiye-Fransa maçının stadı belli oldu

Türkiye-Fransa maçının stadı belli oldu

Fransa ile Türkiye arasında oynanacak Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçının hangi şehirde ve stadyumda oynanacağı belli oldu.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
Türkiye-Fransa maçının stadı belli oldu
A Milli Takımımızın Moldova ile oynadığı karşılaşmaya Eskişehirli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

A Milli Takımımız, Eskişehir'de Moldova'yı 4-0 ile geçerken stadyum atmosferi geceye damga vurdu. Herkes bir daha ki maçın hangi stadyumda oynanacağını merak ederken Atiker Konyaspor Kulübü, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Yeşil beyazlıların tweetinde, "Tebrikler milli makım, çok güzelsin Eskişehir, şimdi sıra 42 bin Konyalı’da" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye, Fransa ile 8 Haziran 2019 günü Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Ay-Yıldızlılar bir sonraki maçında ise İzlanda ile karşılaşacak.

Türkiye 4-0 Moldova (Özet ve goller)
OYNAT 02:49
Türkiye 4-0 Moldova (Özet ve goller)
A Milli Takımımız, EURO 2020 elemelerindeki ikinci maçında Moldova ile Eskişehir'de karşılaştı. Millilerimiz 24. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın ters ayağıyla attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra maça ağırlığını iyice koyan A Milli Takımımız iki dakika sonra Cenk Tosun'un golüyle farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıya da Millilerimiz oyuna baskılı başladı. 52. dakikada Burak Yılmaz kazanılan penaltıdan yararlanamadı. Ama kazanılan köşe vuruşunda Cenk Tosun şık bir kafa vuruşuyla ağları havalandırmayı başardı 3-0. Milli takımın gol arayışları kalan dakikalarda devam etti. 69. dakikada bu sefer Kaan Ayhan sahneye çıktı ve kafa vuruşuyla farkı 4'e çıkardı. Kalan sürede başka gol olmayınca maçı A Millilerimiz 4-0 kazandı.