Teknoloji Yeni iPhone modelleri üç arka kamerayla gelecek

Yeni iPhone modelleri üç arka kamerayla gelecek

2019 model iPhone’larla ilgili yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Apple’ın gelenekselleşen Eylül etkinliğiyle beraber tanıtılması beklenen yeni iPhone modellerinde üç arka kamera olacağı söylentileri kuvvetleniyor.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
Yeni iPhone modelleri üç arka kamerayla gelecek
iPhone 11 konsept tasarımı.

Apple’ın bu yıl tanıtacağı iPhone modelinin isimlendirilmesi bile henüz yapılmamışken teknik özellikleriyle ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Yeni raporlara göre 2019 model iPhone’un üç arka kamerayla geleceği belirtiliyor.

İsabetli iPhone sızıntılarıyla bilinen Japon teknoloji bloğu Macotakara’nın Apple’ın tedarik zincirinde çalışan kişilerle yakın temasta olduğu da belirtiliyor.

2019 model iPhone'un konsept tasarımı.
2019 model iPhone'un konsept tasarımı.

Macotakara’nın açıklamasına göre yeni iPhone serisinin en üst düzey modeli üç arka kamera ve bir flaş modülünü barındıracak. Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro modellerine benzer bir tasarıma sahip olacağı iddia ediliyor.

Bu iddia, daha önce de ortaya çıkan birçok bilgisayar modellemesinde rastladığımız öngörüyü destekliyor. Bilgisayar çizimleri cihaz arkasındaki kamera modülünün güncel iPhone modellerinde de gördüğümüz çıkıntı ile geleceğini öngörse de bu konuda net bir bulgu henüz mevcut değil.

Apple iPad Mini ve iPad Air'i sessiz sedasız satışa sundu