|

Yeni Renault Twingo bomba özellikleri ile geliyor

Renault’un efsane aracı Twingo yeniden gün yüzüne çıkıyor. 2000 yılında üretimi tamamen durdurulan aracı yepyeni tasarımı ile yeniden üreten Fransız otomotiv devi, bomba gibi özellikleri ile yeniden hayranlarının beğenisine sunuluyor.

Yeni Şafak
21:38 - 25/01/2019 Cuma
Yeni Şafak
Yeni Renault ​Twingo yeni tasarımı ile yeniden eski satış performansını yakalamayı hedefliyor.
Yeni Renault ​Twingo yeni tasarımı ile yeniden eski satış performansını yakalamayı hedefliyor.

Renaut’un efsane aracı Twingo yeniden gün yüzüne çıkıyor. Fransız otomotiv devinin 1992 yılında üretimine başladığı Twingo modeli büyük ilgi görmüştü. 3 Eylül 1996 yılında Türkiye’ye de giriş yapan aracın üretimi 2000 yılında durduruldu. Hayranları tarafından büyük beğeni ile toplayan Twingo, daha ki yıllarda birkaç kez daha üretilmeye çalışılmışsa da eski başarısını yakalayamadı.


Yeni Renault Twingo bomba gibi geliyor!

Tüm bu başarısızlıklara rağmen yepyeni bir tasarım ile yeni Twingo modelini hayranlarının beğenisine yeniden sunan Renault, bu sefer beklenilen başarıyı gösterecek gibi görünüyor. 10 mm daha alçak yenilenmiş şık şık tasarımı ile meraklılarının karşısına çıkan yeni Twingo, iç ve dış tasarım renkleri ile de dikkatleri çekmeyi başarıyor.


Yeni modelde dokunmatik ekrana sahip araç Apple CarPlay ve Android Auto’yu birlikte destekliyor. Ekstra çift USB port ve Aux girişi de bulunan araç dikiş detayları ile de büyük beğeni toplayacak gibi görünüyor.

Ayrıca yeni Twingo’ya eklenen 16 inç jantlar da aracın yeni tasarımını tam bir bütünlük içerisinde tamamlıyor.

İşte y
eni Renault Twingo'ya ait tüm detaylar;


Yeni Twingo’nun motor seçenekleri!

Yeni Twingo, 3 silindirli 2 farklı motor seçeneğine sahip olacak. 1.0 litre 75 beygir 5 ileri manuel şanzıman ve 0.9 litre turbo beslemeli 95 beygir 5 ileri manuel şanzımana sahip iki versiyonla kullanıcılarının karşısına çıkacak. Otomatik şanzıman seçeneğinin de yakın zamanda aracın yeni opsiyonlarına ekleneceği ifade ediliyor.

Bunlara ek olarak yeni Twingo 914 kg ağırlığa sahip olacak.

#Renault
#Twingo
#Yeni Renault Twingo
5 yıl önce