Gündem Yeniden Yenikapı ruhu

Yeniden Yenikapı ruhu

Cumhur İttifakı yeniden Yenikapı ruhuyla bir araya gelecek. Hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğü Yenikapı’ya yarın milyonlarca insanın akın etmesi bekleniyor.

Abone Ol Google News
Fatih Özer Yeni Şafak
Yeniden Yenikapı ruhu
Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan

Cumhur İttifakı’nın Yenikapı’da yapacağı “Büyük İstanbul Mitingine” 3 milyon kişinin katılacağı tahmin ediliyor. Mitinge ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “Cumhur İttifakı olarak ilk defa İstanbul’da bir miting düzenleyeceğiz. Ciddi bir hazırlık içerisindeyiz. Ekiplerimiz sahayı güzel bir şekilde hazırlıyor. Tüm vatandaşlarımızı oraya getirip yine aynı rahatlıkta evine göndermek için de tüm olanakları seferber ettik. Farklı bir gün ve farklı bir miting olacak. Yenikapı’ya milyonları topladık, yine toplayacağız. Biz 24 Haziran seçimleri öncesi yine Yenikapı’da buna benzer bir miting yapmıştık. 24 Mart'ta çok daha büyük bir miting gerçekleştireceğiz" dedi.

Siyasi parti bayraklarının olmayacağı mitingde her katılımcıya girişte Türk bayrakları dağıtılacak. Alanın çeşitli noktalarına ise dev ekranlar kurulacak. Vatandaşların su ihtiyacı da alana getirilen milyonlarca şişe şu ile karşılanacak. Binlerce görevlinin ve güvenlik gücünün kontrolü sağlayacağı mitingde onlarca ambulans da görev yapacak.

Cumhur buluşması