|

Ankara haberleri: Trafik kazası ve istihdam haberi

Ankara haberleri: Ankara Kazan ilçesinde işçileri taşıyan midibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Kazan, Sincan ve Yenimahalle ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı.

Yeni Şafak
15:22 - 22/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:26 - 22/09/2016 Perşembe
Diğer

Ankara haberleri: Ankara'nın Kazan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Emirgazi Mahallesinde işçi taşıyan, Yaşar Bozkurt idaresindeki 06 JPC 56 plakalı midibüs, karşı yönden gelen Kurcettin Kubat'ın kullandığı 34 GJ 8897 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler Bozkurt ve Kubat ile araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Kazan, Sincan ve Yenimahalle ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı.



Ankara'da genç istihdamı artacak


Ankara'da genç istihdamının artırılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. “Genç İstihdamının Artırılması İçin AnkaraGirişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi”nde Birinci Yönlendirme Kurulu Toplantısı 20 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirildi.


Ankara kalkınma Ajansı'ndan yapılan açıklamaya göre; Ankara Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) "İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı" (İKGOP) kapsamında desteklenen ve 27 Haziran 2016 tarihinde sözleşmelerin imzalanmasının ardından resmi olarak başlayan, "Genç İstihdamının Artırılması için Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi"nde birinci yönlendirme kurulu toplantısıAnkara Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 2,5 milyon Euro bütçeli proje kapsamında Ankara'da genç istihdamının girişimcilik yoluyla artırılmasına yönelik bir dizi faaliyet ve eğitim gerçekleştirilecek. Ayrıca, girişimcilik ekosisteminin güçlenmesine altyapı sağlayacak internet portali ve rehberler girişimcilerin kullanımına sunulacak.








#Kazan
#Trafik kazası
#Ankara haberleri
8 yıl önce