|

AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak? 26-27 Mayıs AÖF soruları

26-27 Mayıs AÖF sınavları gerçekleştirildi. Sınav giriş yerlerini öğrenen ve sınav giriş belgelerini alan AÖF öğrencileri sorumlu oldukları derslerden sınavlara girdi. Öte yandan sınav soruları ile cevap anahtarını merak eden adaylar AÖF çıkmış sınav sorularının ve cevap anahtarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

Yeni Şafak
11:37 - 27/05/2018 Pazar
Güncelleme: 12:19 - 27/05/2018 Pazar
Diğer
Anadolu Üniversites Açıköğretim Fakültesi tarafından AÖF bahar dönemi sınavları gerçekleştiriliyor.
Anadolu Üniversites Açıköğretim Fakültesi tarafından AÖF bahar dönemi sınavları gerçekleştiriliyor.

Anadolu Üniversitesi tarafından 26-27 Mayıs tarihlerinde AÖF sınavları gerçekleştirildi. Sınava giren adaylar ise sınavın ardından kaç doğru yaptıklarını, takıldıkları soruların cevaplarını ve hangi sorularda hata yaptıklarını görmek istiyor. Açıklanacak olan AÖF cevap anahtarı kitapçığı ile de bu sorularının cevaplarına ulaşabilecekler.

AÖF 26-27 çıkmış sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından net bir şekilde henüz açıklama yapılmasa da sınav soruları ve cevap anahtarlarının ortalama bir hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

AÖF soruları açıklandığında nasıl ulaşabilirim?

AÖF sınav soruları ve cevap anahtarı açıklandığında sonuçlara Anadolu Üniversitesi eKampüs bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

bu adres üzerinden ilgili adrese ulaşabilirsiniz.
2017-2018 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı ne zaman yapılacak?

AÖF sınav takvimi incelediğinde 2017-2018 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı’nın tarihi 21 Temmuz 2018 olarak belirlendi.

AÖF sınavları saat kaçta yapılıyor?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde güz döneminde güz dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı, bahar döneminde bahar dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı olmak üzere ilgili öğretim dönemlerinde yeni kayıt yaptıran ve kaydını yenileten öğrencilere dört sınav yapılmakta olup öğrenciler Cumartesi-Pazar günleri sabah ve öğleden sonra dört oturumda sınavlara katılmaktadırlar.

Sınavlar Türkiye'de sabah saat 9.30’da, öğlenden sonra saat 14.00’da, K.K.T.C. Lefkoşa’da ise sabah saat 08.30'da, öğlenden sonra ise saat 13.00'da yapılmaktadır.

Sınavlarda soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. Sınavlar beş seçenekli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır.

Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Sınav Süresi ve Sınav Oturumları

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir.

Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır.

Güz döneminde; Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7. yarıyılların; bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Geçtiğimiz dönemler baz alındığında AÖF sınav sonuçlarının ortalama 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

#AÖF
#AÖF soruları
#AÖF cevap anahtarı
6 yıl önce