|

Eker: 150 yıllık bir hasretin karşılığı

Çorum’da AK Parti merkez ilçe kongresinde konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, "Ak Parti, en az 150 yıllık bir hasretin, bir özlemin, bir büyük tarihi beklentinin karşılığıdır" dedi.

Yeni Şafak
10:45 - 1/12/2014 Monday
Güncelleme: 10:48 - 1/12/2014 Monday
DHA

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker karayoluyla Çorum'a geldi. Bakan Eker AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı 5'inci Olağan Kongresine katıldı. Anitta Otel’de düzenlenen kongrede konuşma yapan Bakan Eker, Ak Parti'nin 14 Ağustos 2001'de resmiyet kazandığını belirterek şunları söyledi:


"Ama inanın AK Parti böyle 13 yıllık falan bir parti değil. Ak Parti, en az 150 yıllık bir hasretin, bir özlemin bir büyük tarihi beklentinin karşılığıdır. Milletimizin Tanzimat döneminde sorunlarla karşı karşıya kaldığı ve bu sorunları çözme sürecinde çözümler aradığı, yeni düşünceler geliştirdiği andan itibaren milletin bu isteğini arzusunu karşılayan bir düşüncenin kurumsallaşmış halidir."  

Bakan Eker daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü hizmet binası ve devlet desteğiyle kurulan 25 tarım işletmesinin toplu açılış törenine katılarak kurdele kesti. Buradaki törenin ardından karayoluyla Ankara'ya gitmek üzere kentten ayrıldı.
#mehdi eker
#gıda tarım hayvancılık bakanı
#çorum
#ak parti
9 years ago
default-profile-img