|

Trabzonspor zirveye yaklaşma peşinde

Ligde üste aldığı 2 galibiyetle zirve umutlarını yeşerten Trabzonspor, yarın akşam sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılarak ligin tepesine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Yeni Şafak
14:04 - 30/11/2014 Pazar
Güncelleme: 14:12 - 30/11/2014 Pazar
DHA

Ersun Yanal'ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından deplasmandaki 3-0'lık Galatasaray galibiyetiyle büyük moral bulup hafta içinde Metalist Kharkiv karşısında zorlandığı maçtan 3 puanla ayrılmayı başararak UEFA Avrupa Ligi'nde 2'nci tur biletini kapan bordo mavililer, yükselişini Gençlerbirliği karşısında da sürdürmeyi amaçlıyor.


Gençlerbirliği maçına cezalı Salih Dursundan yoksun çıkacak olan Trabzonspor'da sakatlığı geçen Kevin Constant'ın oynayabilecek durumda olduğu ancak bu oyuncu hakkındaki kararın maçtan önce verileceği öğrenildi.


Ligdeki yabancı sınırlaması nedeniyle Metalist Kharkiv maçından farklı bir kadro sahaya sürmesi beklenen teknik direktör Ersun Yanal'ın Yusuf'u yine sol açık olarak kullanabileceği, Musa Nizam'a ise savunmanın solunda göreve verebileceği belirtildi.


GENÇLERBİRLİĞİ İLE 61İNCİ RANDEVU

Trabzonspor, yarınki maçta lig tarihinde Gençlerbirliği ile 61inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bundan önce oynanan 60 maçta Trabzonsporun 35, Gençlerbirliği'nin 11 galibiyeti bulunuyor. İki takım 14 müsabakada beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda bordo mavililer 119 gol attı, kalesinde 57 gol gördü

#Trabzonspor
#gençlerbirliği
#Metalist Kharkiv
#Ersun Yanal
9 yıl önce