|

Davutoğlu: Bunun adı yıkım koalisyonudur

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Balıkesir Kuvayı Milliye Meydanı'nda katıldığı toplu açılış töreninde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ile yapacağı koalisyona değindi. Davutoğlu "Kılıçdaroğlu, Yalova'da ne oldu bunun için neden konuşmuyorsun. Bana 4 yıl verin yeter diyor iktidar için. Değil 4 yıl 4 günde bu ülkeyi batırırsın" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
15:10 - 30/11/2014 Pazar
Güncelleme: 13:16 - 30/11/2014 Pazar
Diğer

Başbakan Ahmet Davutoğlu BalıkesirKuvayı Milliye Meydanı'nda Orman ve Su İşleri Bakanlığınca yapımı tamamlanan 114 tesisin açılışını yaptı. Davutoğlu, Yalova Belediyesi'nin kestiği ağaçlar konusunda sessiz kalan Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi. 


CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretinde "HDP ile koalisyona girecek misiniz?"sorusuna "Siyasette 24 saat bile uzun ne olacağı belli olmaz"demesine tepki gösterdi. Davutoğlu, koalisyonla ilgili şunları söyledi;


BUNUN ADI YIKIM KOALİSYONUDUR

Davutoğlu "Şimdi Diyarbakır'da yeni koalisyonun haberciliğini veriyor. HDP ile koalisyona girecekmisiniz diye soruyorlar siyasette 24 saat bile uzun ne olacağı belli olmaz diyor.. Kobani'den olaylarında vandalizm yapanlarla Gezi olaylarında sokakları karıştıranlar koalisyon yapmak istiyor bunun adı yıkım koalisyonudur" eleştirisini yöneltti. 


DÖRT GÜNDE BU ÜLKEYİ BATIRIRSIN

250 milyon  ağaç için kurdeleyi keseceklerine değinen Davutoğlu  "Gezi provakasyonunu çıkaranlar bu çalışmalara ne diyecekler" dedi. 


Başbakan Davutoğlu "Kılıçdaroğlu, Yalova'da ne oldu bunun için neden konuşmuyorsun. Bana 4 yıl verin yeter diyor iktidar için. Değil 4 yıl 4 günde bu ülkeyi batırırsın" ifadelerini kullandı.

#ahmet davutoğlu
#balıkesir
#toplu açılış töreni
#chp
#hdp
#koalisyon
#ittifak
9 yıl önce