|

Demba Ba Almeida'yı yakaladı

Beşiktaş'ın Senegalli futbolcusu Demba Ba, Kardemir Karabükspor karşısında takımının iki golüne de imza atarak serisini devam ettirdi.

Yeni Şafak
22:21 - 1/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 22:24 - 1/12/2014 Pazartesi
AA
Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde üst üste çıktığı 5 maçında da gol atmayı başaran Demba Ba, bu 5 müsabakaya 8 gol sığdırdı. Siyah-beyazlı oyuncu, ligde 7, Avrupa kupalarında da 8 olmak üzere toplam 15 gole ulaştı. 

Senegalli oyuncu, müsabakanın 73. dakikasında oyundaki yerini Mustafa Pektemek'e bırakırken, saha kenarına geldiği esnada Kardemir Karabükspor taraftarlarınca da alkışlandı.

Demba Ba, Almeida'yı şimdiden yakaladı

Sezon başında transfer olduğu Beşiktaş'ta oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Demba Ba, geride kalan sezon takımın en önemli skor gücü olan Hugo Almeida'nın gol sayısını şimdiden yakaladı. 

Almeida, geride kalan sezonda Beşiktaş formasıyla çıktığı 33 resmi maçta 15 gol kaydederken, Demba Ba bu gol rakamına 17 maçta ulaştı. Portekizli oyuncu geçen sezon maç başına 0,45'lik bir gol ortalaması yakalarken, geride kalan 17 maç itibariyle Demba'nın gol ortalaması ise 0,88 oldu.
#BEŞİKTAŞ
#DEMBA BA
#HUGO ALMEIDA
9 yıl önce