|

Giresunspor kötü gidişe dur dedi

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, ligdeki kötü gidişata nihayet 'dur' dediklerini belirterek, "Bugün daha akıcı, daha hırslı ve daha kazanmaya arzulayan bir Giresunspor var" dedi.

Yeni Şafak
12:25 - 30/11/2014 Pazar
Güncelleme: 12:26 - 30/11/2014 Pazar
AA
Bozbağ, yaptığı açıklamada, kötü başladıkları ligde son haftalarda çıkış yakaladıklarını söyledi.


Son 4 karşılaşmada bir galibiyet ve 3 beraberlik aldıklarını anımsatan Bozbağ, Adanaspor'u deplasmanda yendiklerini, Boluspor, Kayserispor ve Antalyaspor gibi güçlü takımlarla berabere kaldıklarını belirtti.


Şansız maçlar ve puanlar kaybettiklerine işaret eden Bozbağ, "Son haftalarda kötü gidişata nihayet 'dur' dedik. Bugün daha akıcı, daha hırslı ve daha kazanmayı arzulayan bir Giresunspor var. İlerleyen haftalarda daha başarılı sonuçlara imza atacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.


Ziraat Türkiye Kupası Grup 1. maçında 2 Aralık Salı günü Torku Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Bozbağ, kupa maçlarına önem vermediklerini kaydetti.


Kupa karşılaşmalarında genellikle forma giyme imkanı bulamayan futbolculara şans vereceklerini dile getiren Bozbağ, "Bizim için lig daha önemli ancak kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz" dedi.


Gelecek hafta içerisinde futbolculara 1 milyon liranın üzerinde ödeme yapmak zorunda olduklarını vurgulayan Bozbağ, şunları kaydetti.


"Bu konuda ciddi mali sorun yaşıyoruz. Sorunu aşmak hiç kolay değil. Giresun Valisi, belediye başkanı ve milletvekilleri ile görüşeceğiz. Çünkü meblağ büyük ve öyle kolay bulunacak, ödenecek paralar değil. Dayanabileceğimiz bir sınır var. Bu sınırı çoktan aştık. Artık önümüzdeki gelişmelere bakacağız."
#Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ
#Giresunspor
#PTT 1. Lig
9 yıl önce