|

7. kattan kucağa düşen Ecrin iyileşiyor

Yedinci kattan düşerken temizlik işçisi Şükrü Deniz'in yakaladığı minik Ecrin'in sağlık durumu iyi. Prof. Dr. Dinleyici, "Solunumu ve kalp atışları son derece iyi durumda. Beyin kanamasını ve ödemini azaltmak için tedavi uyguluyoruz" dedi.

Yeni Şafak
09:06 - 1/12/2014 Monday
Güncelleme: 09:23 - 1/12/2014 Monday
Diğer

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çağrı Dinleyici, 7.  kattan düşen ve temizlik işçisi tarafından tutularak hayatı kurtulan Ecrin Esen'in (4) durumuna ilişkin, "Solunumu ve kalp atışları son derece iyi durumda.  Beyin kanamasını ve beyin ödemini azaltmak için  tedavi uyguluyoruz" dedi. 


 

Prof. Dr. Dinleyici, Ecrin Esen'in Çocuk Yoğun  Bakım ünitesinde takip edildiğini söyledi. Ecrin'in, temizlik görevlisi Şükrü Deniz tarafından yakalanmasının  büyük bir şans olduğunu belirten Prof. Dr. Dinleyici, "Mevcut durumundaki en  önemli etken bu. Ecrin'in şu anda beyin kanaması, kafatası kemiklerinde kırığı,  sağ gözünde düşmeye bağlı morluk var. Ayrıca her iki ayağında da kırık var,  ayakları alçıda.  Şu anda cerrahi işlem gerektiren bir durumu yok" diye konuştu. Ecrin'in, solunum  cihazına bağlı olmadığını aktaran Prof. Dr. Dinleyici, şöyle konuştu: 

 

"Solunumu ve kalp atışları son derece iyi durumda. Beyin kanamasını ve beyin ödemini azaltmak için tedavisi uyguluyoruz. Yaklaşık 4-5 gün bu tedaviyi  verdikten sonra Ecrin'i annesi ile birlikte kalabileceği ortopedi servisine ya da beyin cerrahisi servisine devredeceğiz." 

 

Prof. Dr. Dinleyici, Ecrin'in olayla ilgili konuşmadığını vurgulayarak, "Olayla ilgili herhangi bir şey söylemedi, çok da farkında olduğunu  sanmıyorum. Bir an önce anne babasının yanında olmayı bekliyor" ifadesini  kullandı. 

 

#eskişehir
#Ecrin Esen
#şükrü deniz
9 years ago