|

Ardahan'da kar yağışı ve dolu etkili oldu-Ardahan hava durumu

Ardahan'da kar yağışı ve dolu yüksek kesimlerde etkili oldu. Soğuk havanın kendini göstermeye başladığı Ardahan'ın hava durumu tahminlerini ve kentten son gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:55 - 4/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 18:58 - 4/10/2017 Çarşamba
AA
Ardahan'da kar yağışı ve dolu etkili oldu-Ardahan hava durumu
Ardahan'da kar yağışı ve dolu etkili oldu-Ardahan hava durumu

Ardahan'da, yüksek kesimlerde kar ve dolu etkili oldu. Soğuk havanın etkisini gösterdiği kentte, Ardahan-Kars Karayolu'nun Çamlıçatak mevkisinde yağan kar ve dolu, etrafı beyaz örtü ile kapladı.

Vatandaşlar yağışın kısa süreli olduğunu belirterek, bölgenin buna rağmen beyaz örtü ile kaplanmasına şaşırdıklarını söyledi.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı, Doğu Anadolu'nun doğusunun çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Van, Hakkari ve Erzurum'un kuzeydoğusunun kısa süreli yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ve Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında yer yer güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

#Ardahan
#Kar ve dolu yağışı
#hava durumu
#kar
7 yıl önce