Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
CUMARTESİ
17 HAZİRAN 2000

Güncelleme: 00:30 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

BEN AKTÖRDÜM

AĞCA, mahkemede İpekçi suikasti sırlarının Bekir Çelenk'in ölümü ile 'kaybolduğunu' söyledi.

KATİL ROLÜNÜ OYNADIM

Kadıköy Adliyesi'nde daha önce açılan gasp davası için mahkemeye çıkarılan Mehmet Ali Ağca, kendisine ayrılan yere oturmadan önce Mahkeme Heyeti'ne dönerek "Ben Abdi İpekçi'nin katili değilim. Ben sadece bir aktördüm. O senaryoda katil rolünü oynayan bir aktördüm" dedi.

100 KATLI BİR GÖKDELEN

İpekçi suikasti ile ilgili sırların Bekir Çelenk'in ölümüyle kaybolup gittiğini ileri süren Ağca, gasp suçlamalarını reddetti. Ağca, "Bu iddialar, 100 katlı bir gökdelenin birinci katı. Benim zerre kadar suçum olsaydı, iade edilmeye karşı çıkardım. Bunların hepsi masal" şeklinde konuştu.

________________________________Devam »

'CIA Ağca'ya yardım etti'

The Washington Post gazetesi, Papa'ya suikast girişiminde bulunan Ağca'yı, "uzman yalancı ve komplo teorisyeni" olarak nitelerken, Ağca'nın komplo teorilerinde CIA'den yardım aldığını iddia etti.
________________________________Devam »

33 idam 33 soru

Sivas davası, tartışmalı bir kararla sonuçlandı. 1993 yılında Madımak Oteli'nin yakılması sonucu 37 kişinin ölümüyle ilgili davada 33 sanığa idam cezası verildi.
________________________________Devam »

Sanatı nezarete attılar

Mehterle senfoninin, ortodoks ve katolik ilahilerinin, sema ve bektaşi nefeslerinin meczedildiği "Hoşgörü İmparatorluğu" konserinin bitiminde Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Daire Başkanı Şenol Demiröz ve CRR Genel Sanat Yönetmeni Arda Aydoğan gözaltına alındı.
Papa'yla 20 dakika
Vatikan'da Papa 2. Jean Paul ile 20 dakikalık bir görüşme yapan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, Papa'nın "Türkiye büyük bir devlet ve Atatürk önemli bir liderdir" dediğini söyledi.
Ahmet Taşgetiren
Yazıcıoğlu'nun tarihi çağrısı
"...BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Ağca'ya "Çok çile çektin, artık konuş" çağrısında bulundu. Yazıcıoğlu bir bakıma, bu çağrısı ile, kirli bir oyun içinde, cezaevlerinde, sokaklarda, idam sehpalarında yokolan bir gençliğin, sayıları binlerle, onbinlerle ifade edilen gençliğin muhasebesinin kapısını açmak istiyor..."
Nazlı Ilıcak
Liberal - muhafazakârlar hedef tahtası

Mehmet Barlas
Böyle gelmiş, böyle gidemez!



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...