Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
CUMA
19 MAYIS 2000

Güncelleme: 03:00 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

MİLLETÇE, Türk futbolunu Avrupa standartlarına çıkaran Galatasaraylı kahramanları selamlıyoruz.

SEVİNÇ VE ZAFER GÜNÜ

TEŞEKKÜRLER Galatasaray... Bugün sevinç ve zafer günü. Sergilediğin çağdaş futbolla, insan hakları ve ekonomide yeni bir Türkiye umudunu yeşerttin. Demokraside henüz Afrika ligindeyiz. İnanıyoruz ki birgün, daha özgür ve daha demokrat bir Türkiye sevincini birlikte yaşayacağız.

İŞTE KOPENHAG KRİTERLERİ

ŞİMDİ bütün Türkiye, evlerden sokaklara taşan bir zafer sevincini doyasıya yaşıyor. Yıllarca böylesine büyük destanlara hasret kalmıştık. Bugüne kadar birçok 'ilk'e imza atan Galatasaray, futbolda yakaladığı 'Kopenhag Kriterleri' ile artık bir dünya takımı. Bu şarkı, bu sevda bitmez...

BAĞRIMIZA BASTIK

GALATASARAY, havaalanında büyük bir coşku ile karşılandı. Bir sevgi seliyle İstanbul'u dolaşan Cimbom'u, sporseverler, "Dün seninle yarışan, bugün herkes perişan", "Son imparator ve askerleri", "Biz bunu hep yapacağız, bekleyin", "Türkiye sizinle gurur duyuyor" pankartlarıyla kucakladılar.

______________________________________

Günday'ın çiftliği

ŞOFÖRLER ve Otomobilciler Federasyonu hakkında hazırlanan teftiş raporu Derviş Günday'ın kamu gelirleriyle elde edilen trilyonları usûlsüzce kullandığını ortaya koydu.
________________________________Devam »

Karakuş senaryosu

Mumcu suikasti zanlısı Yusuf Karakuş'un 2.5 ay önce gizlice sorgulandığı öne sürüldü. Karakuş'un bu sorguda verdiği bilgiler Umut Operasyonu'nun temelini oluşturdu.
Çifte bayram Cumhurbaşkanı Sezer, Galatasaray'ın Avrupa'daki başarısının hemen ardından gelen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda demokrasinin ve hukuk devleti ilkesinin ülke gündemindeki öncelikli konulardan biri olduğunu belirtti.
Ahmet Taşgetiren
FP ne yapacak?
"...FP şimdi ne yapacak? Diğer bir ifadeyle Sayın Kutan'ın kongreden sonra seslendirdiği "Sonuçları dikkatli bir biçimde okuyacağız" sözü ne anlama geliyor? Kongre sonuçlarının dikkatli bir biçimde okunması gerektiği açık..."
Nazlı Ilıcak
Faili meçhul ve İran

Fehmi Koru
Şimdilik sadece sorular...

Mehmet Barlas
Durdurun dünyayı.. Yorulanlar var!..



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...