YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

 

Şifo sorunu

Öncelikle bir hususu açıklığa kavuşturalım. Beşiktaş'da bir Şifo sorunu var mı, yoksa bizim medya hiç yoktan bir sorun mu yaratıyor?.. Bize göre, futbola verilen arada haber kıtlığından olacak, medyamız, sayfalarını ve de ekranları doldurmak için yarattığı konuyu enine boyuna irdelemek kararlığında!..

Duygu sömürüsü, okur ve izleyenlerin dikkatini çekeceği için konuyu ellerinden geldiği kadar allayıp pullayıp uzatacaklar..

Neşter lafı bir kere ağzından çıktığı için de suçlu ta başından belirlenmiş..

Kartal'ın arı gibi çalışan başarılı başkanı Serdar Bilgili topun ağzında!..

Salvo ateşinde önce iddialar gündeme geliyor sonrasında da sanki Şifo'nun kellesi alınmış gibi herbir yazardan ağıt dolu beyanatlar ardarda sıralanıyor!..

İnsafın yüreklerinde bir nebze kırıntısı olsa sayın başkan ve yönetim kurulunun bugüne kadar teknik heyetin işine hiç karışmadığını hatırlıyacaklar ama işlerine gelmiyor bir türlü!..

Dile getirdikleri karar alınsa bile bunun sadece teknik heyetin bir tasarrufu olacağından hiç mi haberleri yok bu insanların?..

Şifo Mehmet, sağlam karekteri, güzel futbolu ve Kartal'a yaptığı hizmetleri ile Beşiktaş tarihine damgasını vurmuş örnek bir sporcudur.. Aktif futbol hayatını bugün başka bir takımda devam ettirebilir. Ama sonrasında yine dönüp geleceği ve hizmete devam edeceği yer yine onun öz yuvası Beşiktaş olacaktır. Bunda kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın!..

Biraz mantığımızı çalıştıralım lütfen.. Hislerimizi akıl ve mantığın önüne alır, gerisine bırakmaz isek doğruyu nasıl bulabiliriz?..

Takımın teslim edildiği teknik kadro, eğer Şifo Mehmet'in Beşiktaş'daki futbolcu misyonunun sona erdiği kararına varmış ise buna herkesin ancak saygı duyması gerekir!.. Aksini düşünerek ortalığı velveleye verip kargaşa yaratmak, Kartal'ı hem onarılmaz bir şekilde yaralar, hem de takımın hedeften uzaklaşmasına sebep olur..

Ayrıca hiçbir Kartalseverin en küçük bir şekilde kuşku duymasına da gerek yok.. Sayın Serdar Bilgili ve arkadaşları, Şifo Mehmet gibi Kartal'a sembol olmuş bir futbolcunun takımdan ayrılış şeklini O'nu incitmeyecek bir şekilde formüle edecek yetenek ve beceriye sahip kişilerdir..

Vefa'nın daha önceleri BOZA olarak anılması herzaman aynı şeyin olacağı anlamına gelmez!..

Tabii eğer Teknik kadronun böyle bir kararı var ise?!...


5 OCAK 2001


Kağıda basmak için tıklayın.

Hürol BİLAL

 


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED

Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...