YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


BALİÇ'E CEZA KAPIDA

Sarı-Lacivertli yönetim, Ankaragücü maçında kendisini oyundan alan hocasına tepki gösteren Boşnak futbolcuya Denizli'nin onayı halinde ceza verecek.

Yönetim rapor bekliyor

Fenerbahçe'de Baliç'e ceza geliyor. Ankaragücü maçında kendisini oyundan alan teknik direktör Denizli'ye tepki gösteren Boşnak futbolcu için yönetim tecrübeli çalıştırıcıdan rapor bekliyor. Denizli, "Bu olay bizim iç meselemiz ancak hiçbir hareket karşılıksız kalmaz" derken, Genel Sekreter Vedat Olcay, tecrübeli çalıştırıcıdan rapor beklediklerini söyledi. Olcay, Denizli'nin ceza yönünde rapor vermesi halinde yönetim olarak bunu onaylayacaklarını açıkladı.

Serhat'a övgü ve destek

Fenerbahçe'nin kupada yarı finale yükselmesinde rol oynayan Serhat, oynadığı futbol ve attığı gollerle göz kamaştırdı. Andersson'un sakatlığı nedeniyle kendisinden büyük başarılar beklenen gurbetçi futbolcu, A.Gücü maçında attığı kritik gollerle İsveçli futbolcuyu aratmadı. Denizli, Serhat'ın ilerleyen haftalarda yine kurtarıcı rolleri üstleneceğini belirterek, "Serhat oyuna girdikten sonra takımı ateşleyen futbolcu oldu" diye konuştu.

Fenerbahçe umut verdi

Fenerbahçe, Ankaragücü maçındaki oyun disiplini ve kondisyon olarak ikinci yarı için umut verdi. 120 dakikalık kupa maçında futbolcuların kazanma hırsı teknik direktör Denizli ve yöneticileri de memnun etti. Asbaşkan Atilla Kıyat, Fenerbahçe'nin iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirterek, "Tüm futbolcuları ve teknik heyeti kutluyorum" dedi. Bu arada dün İstanbul'a uçakla dönen Fenerbahçeli futbolcular günü izinli geçirdi.




Kağıda basmak için tıklayın.

FENERBAHÇE
GALATASARAY

Türkiye Kupası yarı final kuraları sonucunda G.Saray F.Bahçe ile eşleşirken, Beşiktaş'ın rakibi G.Birliği oldu.
RTÜK'e tepki

Kartal'ın dönüm maçı
Ligin ilk yarısında tel tel dökülen Beşiktaş, bugün oynayacağı Antalyaspor maçıyla yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılarda sakat olan Ali Eren forma giyemeyecek. Beşiktaş, bugün Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmaya dönüm maçı olarak bakıyor. Ligin ilk yarısını kötü sonuçlarla kapatan Siyah-Beyazlılar, İnönü'de oynayacakları maçı yeni bir sayfanın açılışı olarak değerlendiriyor. Beşiktaşlı futbolcular, sıkıntılı günleri Antalyaspor galibiyeti ile üzerlerinden atmak istiyorlar. Beşiktaş'ta teknik direktör Nevio Scala, Antalya karşısında Ali Eren'in cezalı oluşu nedeni ile, defansta Ümit-Erman ikilisi ile birlikte Tayfur'a görev verecek. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Altınsay, Siyah-Beyazlı takımın transfere ihtiyacı olmadığını mevcut kadro ile ligde ve kupada şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi. Yönetim olarak kişilere göre hareket etmediklerini yaşanacak bütün olayların hesabını yapıp önlem almaya çalıştıklarını belirten Altınsay "Zaman her şeyin ilacıdır. Biz yönetim olarak bu takıma güvendiğimiz için transfer yapmadık. Oyuncularımız güvenimize layık olup bizi mahcup etmeyeceklerdir" dedi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...