T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
A.Sami Yen'de
KARAKIŞ ÇİLESİ

Sabah saat 09.00'dan akşam 17.00'ye kadar 30 kişilik bir ekip 2 traktörle sahayı oynanır hale getirdiler

Ali Sami Yen Stadı'nda karakışın çilesi yaşanıyor. Galatasaray'ın Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşma için dün gün boyu temizlenen stat, yoğun kar yağışına rağmen futbol oynanabilir hale getirildi. Türkiye Futbol Federasyon'un mutlaka temizlenmesini istediği Ali Sami Yen Stadı'nın son durumu bugün kü yağış durumundan sonra belli olacak stad görevlileri geceni geç saatlerine kadar yağan karın temizlenmeye devam edeceğini açıkladılar.

Galatasaray- Malatyaspor maçının oynanabilmesi için dün tamgün çalışan stad yetkilileri yoğun kar yağışına rağmen sahayı temizlediler. Ali Sami Yen Stad'ının son durumu bugün saat 19.00'da başlayacak karşılaşma öncesinde belli olacak.

OYNAMADAN GİTMEYİZ

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul'a uçakla gelemeyecekleri için federasyona erteleme talebinde bulunduklarını belirten Başkan Hikmet Tanrıverdi, Malatyaspor kafilesinin otobüsle İstanbul'a gelmek için yollarda çok sıkıntı çektiğini söyledi. Tanrıverdi, "Takımımız buz üstünde 20 saati aşkın bir yolculukla İstanbul'a geldi. Aynı şartlar Galatasaray için sözkonusu olsaydı ve maç Malatya'da oynansaydı acaba Galatasaray'ı Malatya'ya gönderme gücü bulabilirler miydi? Her durumda maçın oynanmasını istiyoruz'' dedi.

6 futbolcu kart sınırında

FatihTerim, Malatyaspor karşısına Bursaspor'u deplasmanda farklı yendikleri kadroyla çıkmayı planlıyor. Terim'in, Bursaspor maçı kadrosuna almadığı Hasan Şaş'ı bu maçta yedek soyundurması beklenirken, Emre, Vedat ve Suat'ı da yine kadroya almayacağı öğrenildi. Galatasaray Malatya maçı hazırlıklarını dün tam kadro halinde yaptğı çalışma ile tamamladı. Öte yandan Sarı-Kırmızılı takımda 6 futbolcu kart sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartı bulunan Mondragon, Vedat, Arif, Volkan, Cihan ve Ayhan Malatya karşısında kart görmeleri halinde gelecek hafta oynanacak Kocaelispor maçında cezalı duruma düşecekler.

Spor Yazarları
Turgut Koloğlugil: Güray Soysal:
SİNAN ENGİN
sen ne iş yaparsın?
Disiplinsiz takım
Kamil Anahar:
Trabzonspor soğuk
geceyi ısıttı
 
KARTAL'DA İLHAN'A BÜYÜK ÖFKE
Sevgilisi Nina ile tatile çıkan İlhan Mansız'a rövanş maçından sonra ceza verilmesi gündeme gelecek.
ORTEGA Derdi Bitmiyor
Ortega'nın F.Bahçe'den satılması konusunda başkan Aziz Yıldırım'ın yetki verdiği menajer Celalettin Bilgiç Arjantin'den İtalya'ya geçti.
Trabzon gülüyor
ADANASPOR'u Avni Aker'de Hüseyin (p), Gökdeniz ve Fatih'in golleri ile yendiler.
G.Saray baskını
Basketbolda haftanın en önemli maçında G.Saray, ezeli rakibi Beşiktaş'ı 17 sayı farkla yenerken, Koch, Arda ve Kelly yıldızlaştı.
Çaykur Rize 4 köşe
Şekerspor'u Ankara deplasmanında 4 golle geçen Yeşil-mavililer üst sıralara çıkışını sürdürdü.
Erteleyen Metin Tokat
G.Saray-Kocaeli maçını erteleyerek ünlenen hakem Tokat, ardından G.Saray-Denizli maçını da erteleyerek adını 'ertelemeci hakeme' çıkartmıştı.
Gençlerbirliği
göze geldi

Göztepe, sahasında Gençlerbirliği'nin 5 haftalık galibiyet serisine son verdi: 0-0. Alsancak Stadı'nın ağır zemininde oynanan maçta 2 puanı kaybeden taraf Gençlerbirliği oldu.
23 Şubat 2003
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED