T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
G Ü N D E M 8 ARALIK 2005 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  Hayat
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Dikkat sağanak yağış geliyor!

Hava sıcaklığı bugünden itibaren yurdun kuzeybatı, hafta sonu ise kuzey ve iç kesimlerinde 6-8 derece azalacak. Yurdun kuzeybatı kesimlerinde bugün etkili sağanak yağış bekleniyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre, Marmara'nın batısı ve kuzey Ege kıyılarında başlayan yağışlar, bugün Marmara, kuzey ve kıyı Ege, akşam saatlerinden sonra ise Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında devam edecek. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışlar; akşam saatlerinde İstanbul'da etkili olacak. Hava sıcaklıkları ise hafta soruna kadar bütün bölgelerde 6-8 derece düşecek.

  • (A.A)


    Dilşeker'den eski eşe suç duyurusu

    Sanatçı Pınar Dilşeker, dün sabah Kadıköy Adliyesi'ne giderek 4 ay önce boşandığı eşi Çetin Yılmaz'ın, velayetini aldığı halde, oğlu Mert Ali'yi kendisine göstermediğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. "Çocuğumun alıkonulmasıyla ilgili ifade verdim ve suç duyurusunda bulundum. Şu anda evi taşıdığı için nerede olduğunu bilmiyoruz. Çocuğumu göremiyorum, haber de alamıyorum" diyen Dilşeker şunları söyledi: "Oğlumun velayeti bende. Kanunlar benden yana. Çocuğumu alacağım, mücadele ediyorum"

  • (İHA)


    Öğrenciler, ulaşımda ucuzluk istedi

    İstanbul Üniversitesi'nin Beyazıt'taki ana giriş kapısı önünde toplanan bir grup öğrenci, Vezneciler'den Büyükşehir Belediye binasının önüne kadar çevik kuvvet eşliğinde yürüdü. Yürüyüş boyunca AK Parti ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi aleyhine sloganlar atan öğrenci grubu, İETT ve Halk otobüslerinde bilet fiyatlarının yüksekliğinden yakındılar. Belediye binası önünde okunan basın bildirisinde, Büyükşehir Belediyesi'nin 30 YTL olan öğrenci akbil ücretini 45 YTL'ye çıkardığı belirtilerek, bilet fiyatlarının düşürülmesi talebinde bulundular.

  • İSMAİL ZELVİ / İSTANBUL


    Konya'da en çok tanınan Mevlana ve Nadide

    Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Türkiye genelinde 3 bin kişi ile görüşülerek yapılan "Konya İmajı" anketinden "Konya" denince akla gelen ilk şeyin yüzde 64 ile "Mevlana" olduğu ortaya çıktı. Ankette, en çok tanınan Konyalı olarak yine yüzde 49 ile Mevlana ilk sırada, yüzde 18'le şarkıcı Nadide Sultan ikinci sırada yer aldı. "Konya'da Hayat Tarzı" araştırmasında ise Konyalıların yüzde 52'si hayat tarzını "geleneksel" olarak tanımladı.

  • KONYA

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi