T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 26 ARALIK 2005 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Oktay Derelioğlu Diyarbakır'da

Diyarbakırspor, Oktay Derelioğlu ile anlaştı. Teknik Direktör Nejat Biyediç'in isteğiyle maç başına anlaşma sağlanan Oktay ile Diyarbakır- spor'ın resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. Son olarak Sakaryaspor'da oynayan tecrübeli golcünün bonservisi elinde bulunuyor.


Malatya yabancıları buldu

Malatyaspor 3 yabancıyla prensipte anlaştı. Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, Çek Cumhuriyeti ile Danimarka'da izledikleri 3 oyuncuyla 2 Ocak'ta sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Bu arada, Malatyaspor'da futbolculara verilen izin dün sona ererken, futbolcular bugün Antalya Belek Arkadia Otel'de buluşup, 13 Ocak'a kadar devre arası kampı gerçekleştirecekler.


Erciyes, Kayseri'yi geçti

Süper Lig'de iki takımı bulunan Kayseri'de, Kayseri Erciyesspor, ilk yarıda Kayserispor'dan daha fazla seyirciye futbol oynadı. 17 karşılaşmanın oynandığı ligin ilk yarısında Kayserispor 9, Kayseri Erciyes- spor ise 8 iç saha karşılaşması yaptı. Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmalarda Kayserispor, 109 bin 228 taraftara karşı oynarken, Erciyesspor ise 152 bin 16 taraftarı tribüne çekmeyi başardı.


Sakaryaspor Antalya'da

İkinci Lig A Kategorisi'nde mücadele eden Sakaryaspor, ikinci devre hazırlıkları için Antalya'ya gitti. Teknik direktör Metin Yıldız, Antalya'da 14 günlük kamp yapacaklarını söyledi. Hazırlık döneminde takımdaki eksiklerin de tespit edileceğini belirten Yıldız, "İyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Bütün futbolcular kampta yer alacak. İkinci devre için güçlü bir takım oluşturacağım'' diye konuştu.


Sporcular doping cahili

Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli, Türk sporcularının doping konusunda "cahil" olduklarını söyledi. Doping kullanım iddiaları nedeniyle birçok branşta olduğu gibi boksta da ciddi sorunlar yaşandığını kaydeden Doğaneli, "Malesef Olimpiyat Komitesi'nin başkanı Rogen bile doping ile uğraşırken, biz de istenilen düzeylerde başarılar sağlayamadık" dedi.


Raikkonen'e süper teklif

Formula 1 takımlarından Toyota'nın Kimi Raikkonen'e 2007 yılından geçerli olmak üzere 5 yıllık bir sözleşme ve 100 milyon Avro teklif ettiği öne sürüldü. Bu sezon 7 yarış kazanarak Alonso'nun ardından 2. sırada bitiren Finli pilotun 2006 yılı sonuna kadar McLaren ile sözleşmesi bulunuyor.


10 Takım A Kategorisi için mücadele edecek

İkinci Lig B Kategorisi'nde sezon dün sona erdi. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar A Kategorisi'ne çıkmak için Play-Off Grubu'nda mücadele etme hakkını kazandı. Futbol Federasyonu Talimatnamesi'ne göre, Play-Off Grubu'nda mücadele edecek 10 takımdan ilk iki sırayı alacak 2 takım 2.Lig A Kategorisi'ne doğrudan yükselecek. 3, 4, 5, 6, 7, ve 8. sırayı alacak takımlarla, klasman gruplarında ilk 2 sırayı alacak 10 takımla birlikte 16 takım tek maçlı eleme sistemiyle tarafsız sahada karşılaşacak ve 1 takım daha A Kategorisi'ne yükselmeye hak kazanacak.


Bucaspor hedefe ulaştı

İkinci Lig B Kategorisi 2. grupta Bucaspor, sahasında Marmaris Belediyespor'u tek golle yenerek play-off'a çıktı. Bucaspor'u galibiyete taşınan tek gol 68. dakikada Emre'den geldi. Puanını 38'e yükselten Ege temsilcisi, grup maçlarını lider bitirdi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi