AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
E K O N O M İ

Çocuklar muzlu, çilekli, kakaolu kefir içecek
Tüm dünyanın sağlıklı yaşam için tükettiği Kefiri Türk halkına hatırlatan ve ulusal içecek olarak Türkiye'ye kazandıran Altınkılıç şimdi de Kefir çeşitlerini arttırıyor. Sade kefir, Lihgt-kefir'den sonra çocuklar için meyveli kefir, "KEFİRİX" piyasalarda yerini aldı. Altınkılıç'ın yeni markası , Kefirix, kakaolu, muzlu, çilekli, karışık meyveli çeşitleri ve vitamin ve mineral içeriği ile çocukların beğenisine sunuldu. Yüzde 100 doğal, yüzde 100 süt içeren, katkısız, Altınkılıç-Kefir "Light" raflarda yerini aldı. Sütün kefir daneleri ile mayalanmasıyla üretilen Kefir, sütün içinde yüzde 3 civarında bulunan yağ oranın yüzde 1 oranına düşürülmesi ve enerjisinin yüzde 30 azaltılmasıyla Kefir-Light halini alıyor.

 Bosch'dan sesli ev ve işyeri güvenlik paneli
Bosch, küçük ölçekli ticari ve konutsal güvenlik uygulamaları için ideal bir güvenlik paneli sistemi olan Easy Series' i piyasaya sürdü. Kullanıcısıyla sesi vasıtasıyla iletişim kuran Easy Series Güvenlik Paneli, bütün alarm ve durum bilgilerini doğru şekilde tespit ederek, SMS - kısa mesaj ile cep telefonuna gönderebiliyor. Sesli arama fonksiyonu sayesinde telefondan sistem bilgi mesajları da dinlenebiliyor.

 Grundfos, 13. fabrikasını Gebze'de açtı
Dünyada pompa ve hidrofor sistemlerinin lider kuruluşlarından olan Danimarkalı Grundfos Pompa ve Hidrofor Sistemleri, dünya üzerindeki 13. fabrikasını Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde açtı. Grundfos Başkan Yardımcısı ve Dünya Şefi Sören Sörensen, "Bizler için, Türkiye'nin AB üyesi olup olmaması çok önemli değil. Türkiye'deki yıllık 25 milyon Euro olan ciromuzu, 2-3 yıl içerisinde 100 milyon Euro'ya çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Grundfos Türkiye Genel Müdürü Karsten Pillukeit ise, yeni kurdukları fabrikanın 'bir hayalin gerçekleşmesi' olduğunu söyledi. Tesisler yaklaşık 10 milyon dolara mal oldu.

 Mutfakta sıkılanlara pratik Beşamel Sos
Zahmetli bir hazırlama sürecine katılmadan lezzetli yemek yapmak isteyenleri düşünen Pınar, ilk direk kullanıma hazır beşamel sosu tüketicinin beğenisine sundu. Pınar Beşamel Sos, pastorize yağlı inek sütü, süt kreması, tuz, biber aromasından oluşuyor.



25 Eylül 2005
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED