AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
E K O N O M İ
Star Medya Grubu 'tek tek' satılacak

Star Medya Grubu'nun satışıyla ilgili yönetmelik, yayınlanması için Başbakanlığa gönderildi. TMSF, Star Medya Grubu'nun 'tek tek' satılmasını kararlaştırdı.

  • HÜSEYİN ÖZAY / ANKARA
    Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İmarbank operasyonu kapsamında el konulan Uzanlara ait Star Medya Grubu'nda bulunan, televizyon, gazete ve radyoları tek tek satılmasını kararlaştırdı. TMSF, Star Medya Grubu'nun satışıyla ilgili yönetmeliği de Başbakanlığa gönderdi.

    TMSF tarafından İmarbank operasyonu kapsamında el konulan Uzanlara ait Star Medya Grubu'nun satışında sona gelindi. Fon Kurulu, haftasonu da toplanarak Star Medya Grubu'nun satışını değerlendirdi. Toplantılarda, TMSF uzmanları tarafından Star Medya Grubu'nun satışı konusunda hazırlanan alternatifler ele alındı. Star Medya Grubu'nun satışı, her yönüyle değerlendirildi. TMSF yönetimi, yapılan tartışmalar sonucunda, Star Medya Grubu'nda bulunan televizyon, radyo ve gazetelerin ayrı ayrı satılmasını kararlaştırdı.

    Yapılan görüşmelerde, bu yöntemle satışa çıkılması halinde katılımın daha yüksek olacağı belirtildi. Eğer, hükümet tarafından da Star Medya Grubu'nun ayrı ayrı satışı konusu onaylanırsa, TMSF, Star Medya Grubu'nda bulunan tüm televizyon, radyo ve gazeteleri ayrı ayrı ihaleyle satacak.

    TMSF, Star Medya Grubu'nun satışı konusundaki yönetmeliği de Resmi Gazete'de yayınlanması için Başbakanlığa gönderildi. TMSF, Star Grubu'nun satış ilanını ise Haziran ayının sonuna kadar çıkmayı planlıyor.




  • 15 Haziran 2005
    Çarşamba
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED