|
T Ü R K İ Y E ' N İ N B İ R İ K İ M İ |
||
| S O N D A K İ K A | 2 AĞUSTOS 2006 ÇARŞAMBA | ||
|
|
Akgül: İspatlanırsa, istifa edeceğim
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aziz Akgül, CHP İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek'in soru önergesiyle gündeme getirdiği, mikrokredi projesinin, başkanlığını yaptığı Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile yürütüldüğüne yönelik iddialarına yanıt verdi.
Akgül, yaptığı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve herhangi bir kamu kurumun hesabından, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı hesaplarına 1 kuruş dahi aktarıldığının ispatlanması halinde, milletvekilliğinden istifa edeceğini bildirdi.
Aziz Akgül, "Aksi ortaya çıktığında, 'Ben sadece soru sordum. Ötesini ben bilmem' kurnazlığına veya çok bildiği oyunlara girmeden onurlu bir şekilde Şimşek istifa edecek mi?" diye sordu.
|
![]()
|
|
Ana Sayfa |
Gündem |
Politika |
Ekonomi |
Dünya |
Aktüel |
Spor |
Yazarlar Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın |
| Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi |