T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S O N   D A K İ K A 10 AĞUSTOS 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Canaydın: Yolumuza devam edeceğiz

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, karşılaşmanın çok güzel geçtiğini belirterek, ikinci maçı kazanıp yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özhan Canaydın, maçın istedikleri gibi gittiğini ifade ederek, "Attığımız 5 gol çok güzeldi. Ancak 1 dakika içinde yediğimiz 2 gol bizi üzdü. Sahada gençler vardı. Gençlerin oyunu bizi çok memnun etti. Hakan'ın performansı da çok iyiydi. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Canaydın, transfer çalışmalarının da sürdüğünü vurgulayarak, bu konuda gerekenleri yapacaklarını söyledi.

POLAT: BU SKOR TUR İÇİN YETER

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Adnan Polat ise elde ettikleri skorun kendilerine turu getireceğine inandığını dile getirdi.

Polat, attıkları 5 golün iyi olduğunu ifade ederek, "Ama yediğimiz 2 gol var. Bana göre 3 fark bu turu geçmemiz için yeterli. Biz Çek Cumhuriyeti'ne galibiyet için gideceğiz. Orada rakibimizi yeneceğimize inanıyorum" dedi.

"GERETS'İ KUTLUYORUM"

Oyuncuları performanslarından dolayı kutlayan Polat, "90 dakikanın 85 dakikasını çok iyi oynadılar. Özellikle Gerets'i, cesaretinden dolayı kutluyorum. Gençlere şans vererek yerinde bir karar aldığını herkese gösterdi" diye konuştu.

Polat, "Hasan Şaş ve Necati'nin yerine genç oyuncular görev aldı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusunu da "Bizde bu konuda teknik heyet karar verir. Biz işlerine müdahale etmeyiz. Bunu daha önce de söyledik. Bu, teknik adamımızın takdiri ve bugün de bunu cesaretiyle gösterdi. Böyle bir maçta Arda ve Sabri gibi gençleri sahaya sürmesi onların bana göre maçın en iyilerinden olmaları, hocanın ne kadar doğru düşündüğünü gösteriyor. Ayrıca Hakan'ı kutlamak istiyorum. Tam kaptan ve golcü davranaka bütün takımı arkasından sürüklemeyi başardı" diyerek yanıtladı.

Takımdaki genç futbolcuların fırsat buldukça daha iyi olacaklarına inandığını kaydeden Polat, "Arda bugün bunu gösterdi. Çok mükemmel oynadı. Ayrıca diğer arkadaşlarına yol açan adam da oldu. Unutmayalım ki arkada Ferhat, Mehmet, Aydın ve Oğuz gibi gençler de geliyor. Fırsat buldukça hoca onlara da şans verecek ve onlar da bu takımı sırtlamaya devam edecekler" dedi.

Okan'ın da maçta tüm yüreğini ortaya koyduğunu dile getiren Polat, bu oyuncunun daha iyi olacağına inandığını vurguladı.

"FENERBAHÇE'NİN, TURU GEÇECEĞİNE İNANIYORUM"

Polat, 3. ön eleme turu ilk maçında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına deplasmanda 3-1 yenilen Fenerbahçe'nin turu geçeceğine inandığını söyledi. Polat, şöyle konuştu:

"Gönül isterdi ki Fenerbahçe oradan beraberlik veya galibiyetle gelsin. Ama Dinamo Kiev de kötü bir takım değil. Köklü bir geçmişe sahip, güçlü bir takım. Fenerbahçe orada gol bularak avantaj sağladı. Burada 2-0 kazanacak güçte bir takım. Bunu başaracağını düşünüyorum."

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞÜ

Bu sezon yeniden Galatasaray'a dönen Okan, uzun bir aradan sonra taraftarlarının önüne çıkmanın kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek, "Farklı bir şekilde kazandığımız maçta oynamak benim için önemliydi. Bundan dolayı mutluyum" diye konuşurken, maçın yıldızlarından genç oyuncu Arda, galibiyetten ve avantajlı skordan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "İnşallah ikinci maç daha iyi olacak. Bu turu geçip lige katılacağız. Galatasaray altyapısında da yetenekli oyuncular var. Bu oyunculara güvenildiği sürece altyapıdaki çoğu oyuncu oynar. Tecrübe kazandıkça takımda görev alabilirler" dedi.

Galatasaraylı oyunculardan Ayhan ise transfere ihtiyaç olabileceğini vurgulayarak, "Ama biz de elimizden geleni yapıyoruz. Okan ve ben bugün iyi oynadık. Görev verildikten sonra elimizden geleni yaparız" diye konuştu.

  • İSTANBUL (A.A)

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi