T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S O N   D A K İ K A 6 HAZİRAN 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
  Favorilere Ekle
  Giriş sayfası yap

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bursaspor Divan Kurulu'nda tartışma

Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Toplantısı, kurul üyelerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda, başkan adayları Levent Kızıl ve Mesut Mestan tartıştı.

Özel Çakır İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen toplantıda, başkan adayları Levent Kızıl ve Mesut Mestan arasında tartışma yaşandı.

Başkan adaylarının proje ve hedeflerini anlatmaları için düzenlenen toplantıda ilk sözü, Mesut Mestan aldı.

Öncelikli hedeflerinin 7-8 milyon dolar olan Bursaspor gelirini 20 milyon dolara çıkarmak olduğunu dile getiren Mestan, "Şükürler olsun takımımız Süper Lig'de, şampiyonlukta emeği geçen başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine ve başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin olmak üzere kentin tüm dinamiklerine teşekkür ediyorum " dedi.

Mestan, Levent Kızıl'ın aday olmama kararı üzerine başkanlığına soyunduğunu belirterek, çok adaylı seçimlerin Bursaspor'a zarar değil yarar getireceğini savundu.

Mestan'ın ardından söz alan Kızıl, Bursaspor'a geçen yıl kendi olanaklarıyla 6.5 milyon YTL'lik karşılıksız kazanç sağladıklarını ve birçok borcu da yeniden yapılandırdıklarını söyledi.

Kızıl, kongrede seçilmesi durumunda teknik direktör Raşit Çetiner'in görevi sürdüreceğini, iç ve yerli transferi tamamladıklarını ve anlaştıkları tüm futbolcuların 8 Haziran'da imza atmak üzere beklediklerini vurguladı.

Konuşmasının bundan sonraki bölümünde rakibi Mesut Mestan'ı eleştiren Kızıl, şunları söyledi:

"Bütün herkesin istediği bir adayın karşısına ne yapabileceği belli olmayan bir aday çıkıyor. Bu aday ki Bursaspor Kulübü Başkanı'na 90 dakika küfür organize eden Altay Kulübü Başkanı'nı, yönetimin kesin kararı olmasına rağmen Bursa'da yemeğe götüren kişi. Bu aday Karşıyaka maçında edilen küfürler yüzünden başkanı stadı terkettikten sonra Karşıyaka camiasına teşekkür eden kişi. Bu küfürler bana ben olduğum için için değil, Bursaspor menfaatlerini koruduğum için edilmiştir.

Bir gün Rıza hocayla, birgün Lorant ile anlaştım diyor. Manisa'dan 36 yaşındaki Yılmaz ile el sıkışıyor, bir gün de Pascal ile anlaştım diyor. Hayatında hiç görmediği Okan Buruk'un adını transfer listesinde veriyor. Sonra çıkıyor, Serdar Kurtuluş'u 1 milyon dolara sattılar diye bağırıyor"

Kızıl, Serdar Kurtuluş'un sözleşmesinin gelecek yıl sona ereceğini kaydederek, Bursaspor'un bu futbolcuyu satmaması durumunda, gelecek yıl gitmesinden dolayı Bursaspor'un kasasına bir kuruş dahi girmeyeceğini anlattı.

Kızıl'ın konuşmaları nedeniyle söz hakkı isteyen Mestan, Leven Kızıl'ın kendisine hakaret ettiğini öne sürerek, "Kızıl özür dilemeli, kendisi suç işlemiştir. Hiç kimse bu kentten, Bursaspor camiasından büyük değildir. Benim ne olduğum belli. Ben buraya tırnaklarımla geldim. Çalışarak para kazandım. Bu yüzden nasıl harcanacağını da bilirim. Önemli olan başkan olmak değil, bu kulübe hizmet etmektir. Çok adaylı yarışlardan kimse korkmasın. Bu, Bursaspor'a güç kazandıracaktır" diye konuştu.

Divan kurulunun da özür talebi üzerine Levent Kızıl, Mestan'a hakaret etmediğini, yalnızca ne yapacağı belli olmayan bir aday dediğini vurgulayarak, özür dimeyeceğini söyledi.

Divan kurulu, daha sonra başkan adayları ve tüm üyelere yemek verdi.

  • BURSA (A.A)

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi