T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 18 HAZİRAN 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Yıldırım dönecek, Fatih gelmeyecek

Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmelerde döneceği izlenimini edindiğini ifade eden Özdemir, kesin açıklamanın yarın ya da salı yapılacağını belirtti. Özdemir, Trabzonsporlu Fatih'in transferi için de "Nuri Albayrak'la görüştük, Fatih'i satmayacaklarını söyledi. Biz de kendisinden vazgeçtik" dedi.

F.Bahçe'de uzun süredir Aziz Yıldırım'ın göreve dönüp dönmeyeceği gündemi meşgul ederken, kongreye bir hafta kala ikinci başkan Nihat Özdemir, camiaya umut dolu mesajlar verdi. Taraftar yürüyüşleri ve camia baskılarından sonra Yıldırım'ın ailesini de ikna ettiği ifade edilirken, Özdemir, başkan ile yaptığı görüşmelerde adaylığı konusunda kendisine döneceğinin intibasını bıraktığını söyledi. Özdemir, Aziz Yıldırım'ın teknik direktör ve futbolcu transferleriyle de bizzat ilgilendiğine dikkat çekip, yarın ya da salı günü Yıldırım'ın adaylığını kamuoyuna duyuracağını belirtti.

'FATİH'İ İSTEDİK, VERMEDİLER'

Fatih'in transferi için önceki gün Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile görüştüğünü kaydeden Özdemir, "Sayın Nuri Albayrak, Fatih'i kesinlikle Türkiye'de başka bir kulübe satmak istemediğini söyledi. Fatih, Avrupa'ya gitmezse kariyerini Trabzon'da sürdürmesi konusunda kararlı olduklarını ifade etti. Biz de bu nedenle Fatih'in transferinden vazgeçtik. Eğer Trabzonspor bizim teklifimize olumlu bir yaklaşımda bulunursa yeniden görüşmelere başlarız" açıklamalarında bulundu. Özdemir, teknik direktör ve futbolcu transferleri çalışmalarının sürdüğünü de belirtti.

  • Ahmet BIYIKLI

    Albayrak onay vermedi

    Başkan Nuri Albayrak, F.Bahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir ile yaptığı görüşmede Fatih Tekke'yi kesinlikle satmayacaklarını yineledi. Albayrak, Fatih'in Avrupa'ya gitmemesi durumunda Trabzonspor'da kalacağını söyledi.

    Yönetim yeni hocayı oylayacak

    F.Bahçe yönetimi yeni hoca konusunda yarın oylama yapıp son kararını verecek. F.Bahçe yönetimi, yarın yapacağı toplantıda yeni teknik direktör konusunu masaya yatıracak. Adaylar arasında Hector Cuper, Capello, Eriksson, Scolari, Parreira bulunuyor. Yönetimin bu isimler için yapılacak görüşmelerden sonra oylama yapabileceği belirtilirken, çalışmaları bizzat kendisi yürüten Aziz Yıldırım'ın tercihinin belirleyici olacağı ifade ediliyor. Yönetim, futbolcu transferindeki gelişmeleri de masaya yatıracak.

    İki koldan harıl harıl çalışıyor

    Aziz Yıldırım, adaylığı konusunda sessizliğini sürdürürken, F.Bahçe'nin 100. yıl kadrosu ve yönetim kuruluna alacağı isimlerle görüşmelerde bulunuyor. Yıldırım'ın transfer ve yönetim listesi konusunda hayli mesafe aldığı öğrenildi.

    Çoğunluk sağlanamadı kongre haftaya kaldı

    F.Bahçe Kulübü'nün dün başlaması gereken olağanüstü genel kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için haftaya ertelendi. Aziz Yıldırım'ın görevi bırakmasının ardından yönetimin aldığı karar gereğince yapılacak kongre, 24-25 Haziran'da çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek. Genel Sekreter Vedat Olcay, 12 bin 500 üyelerinin bulunduğunu ifade ederek, "Yeni yönetimimiz ve başkanımız haftaya seçilecek'' dedi.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi