|
T Ü R K İ Y E ' N İ N B İ R İ K İ M İ |
||
| S O N D A K İ K A | 22 HAZİRAN 2006 PERŞEMBE | ||
|
|
Olmert: Abbas'la bir araya gelmeyi planlıyoruz
İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la gelecek haftalarda tekrar bir araya gelmeyi planladıklarını söyledi.
Abbas'ın Ürdün'e iyi niyetle geldiğini bildiğini söyleyen, ancak kendisinin başbakan olmadığına işaret eden Olmert, Filistin'deki Hamas hükümeti İsrail'i tanıyıncaya kadar "ciddi müzakereler" yapılmasının söz konusu olamayacağı uyarısında bulundu. Abbas'ın yardımcılarından Nebil Ebu Rudeyne de Olmert-Abbas zirvesinin 2 hafta içinde yapılabileceğini söylemişti. İsrail Başbakan Yardımcısı Şimon Perez ise Abbas ile Olmert'in kahvaltıda bir araya gelmesinin davete icabet olduğunu, resmi olmadığını kaydetmişti.
|
![]()
![]()
|
|
Ana Sayfa |
Gündem |
Politika |
Ekonomi |
Dünya |
Aktüel |
Spor |
Yazarlar Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın |
| Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi |