T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S O N   D A K İ K A 23 HAZİRAN 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Şarık Tara'ya 'Avrasya girişimci ödülü' verildi

ENKA Holding'in Onursal Başkanı Şarık Tara, Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) tarafından "Avrasya Girişimci Ödülü"ne layık görüldü.

ENKA Holding'in Onursal Başkanı Şarık Tara
Hilton Oteli'nde düzenlenen törenle ödülünü ASİAD Başkanı Ömer Faruk Başaran'dan alan Tara, burada yaptığı konuşmada, ENKA'nın yurtdışındaki çalışmalarını anlatarak işadamlarına tavsiyelerde bulundu.

ENKA'nın 23 ülkede iş yaptığını, özellikle Rusya ve Kazakistan'da büyük projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Tara, bu süre içinde yurtdışında hiçbir problem yaşamadıklarını anlattı.

İşadamlarının yurtdışında çalışabilmeleri için öncelikle sabırlı olmaları gerektiğini belirten Tara, "Size, orada rüşvet veya gayri meşru para vermemenizi tavsiye ediyorum. Fevkalade sabredin, bizim yaptığımız budur" dedi.

21. yüzyılda işadamlarının ve şirketlerin başarılı olabilmeleri için bilgi teknolojilerine önem vermeleri gerektiğini de ifade eden Tara, tecrübenin çok da önemli olmadığını söyledi.

  • İSTANBUL (A.A)

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi