![]() T Ü R K İ Y E ' N İ N B İ R İ K İ M İ |
![]() | |
![]() |
![]() | |||
![]() |
A K T Ü E L | 14 MART 2006 SALI | ![]() |
![]() |
| ![]() |
Erberk'in özlediği yaşamı üçüzleri hediye etti
Avrupa güzeli de olan eski mankenlerden Neşe Erberk, birçok ünlü mankeni çalıştırdığı mankenlik ajansını da devredip magazin hayatından koparak sıradan bir hayata başladı.
1983'te Türkiye güzeli, 1984'te Avrupa güzeli seçilen eski manken Erberk, birçok ünlü mankeni çalıştırdığı mankenlik ajansını da devrederek magazin hayatından koptu. Armada Alışveriş Merkezi'nde sorularımız cevaplayan Erberk, 1983 yılında Türkiye ve 1984 yılında Türkiye'yi temsil ettiği Avrupa Güzellik Yarışması'nda birinci olunca, sıradan bir vatandaş gibi yolda yürüyemeyecek bir şöhrete kavuştuğunu anlattı. Güzellik yarışmalarıyla taçlanan mankenliğin kendisine yetmediğini söyleyen Erberk, iş kadını olmak idealiyle Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni de bitirmeyi ihmal etmemiş. Erberk, 1987 yılında kurduğu Erberk Mankenlik Ajansı'nı, üçüz kızlarının doğumuyla keşfettiği eğitim tutkusu üzerine devretmeye karar verdiğini belirtti. Ajansı, eski mankeni olan Hakan Hekimoğlu'na devrettiğini belirten Erberk, "Artık ajans işleriyle ilgilenmiyorum, tamamen çocuk eğitimi ve dergicilikle ilgileneceğim. Yıllarca tanınmadığım kaldırımlarda, sıradan bir vatandaş olarak yürümek için yurtdışına kaçtım. Çünkü herhangi biri olup gidip alışveriş yapmak, rahat rahat dolaşmak istiyorum. Bu o kadar keyifli ki.. Ama şimdi yeni yeni çok rahat bir şekilde halkın arasına karışıp, eğitimle ilgileniyorum, yürüyorum" dedi. "Ben ne yapıyorsam kendi ihtiyacımdan yapıyorum" diyen Erberk, çalışan bir anne olarak birçok sorusuna yayın dünyasında yanıt bulamadığı için, 2 ayda bir yayınlanacak olan "Neşeli 0-14" adlı bir dergiye çıkarmaya başladığını söyledi.
|
![]() |
![]()
![]()
|
![]() |
Ana Sayfa |
Gündem |
Politika |
Ekonomi |
Dünya |
Aktüel |
Spor |
Yazarlar Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın |
![]() |
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi |