T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S O N   D A K İ K A 24 MART 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

CHP'li Çerçioğlu'ndan Cine-5 sorusu

CHP Aydın Milletvekili Özlem Çerçioğlu, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'e, Cine-5'in şifreli yayınlarına neden son verildiğini sordu.

CHP Aydın Milletvekili Özlem Çerçioğlu
TBMM Başkanlığı'na soru önergesi veren Çerçioğlu, Cine-5'in TMSF'ye geçtiğindeki abone sayısı, bugüne kadar abonelerden tahsil edilen ücret ve aboneliği bitmesine rağmen üyeliği devam edenlerden ücret tahsil edilip edilmediği hakkında bilgi istedi. Çerçioğlu, alınan personelin seçimi ve yayına giren programlar konusunda kimin hangi kritere göre karar verdiğini de sordu.

Cine-5'in şifreli yayın yaptığı dönemde önemli sayıda üyeye sahip olduğu halde neden açık yayın yapma gereği doğduğunu öğrenmek isteyen Çerçioğlu, "Bu konuda yanlış tutum sergileyen TMSF yöneticileri hakkında bir işlem yapılacak mı? Önemli bir marka olan kanalın bugünkü marka ve yayın bedeli nedir?" dedi.

  • ANKARA (A.A)

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi