T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 11 MAYIS 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Müthiş takas

İki yıldır Anelka'nın peşinde olan Newcastle United'a Emre ile takas formülü götüren F.Bahçe yönetimi, üste bir miktar da para istiyor. İngilizler teklifi kabul ederse Anelka'nın gitmesiyle açılacak yabancı kontenjanına bir yıldız daha alınabilecek. Nowotny, R. Carlos ve Cole için önümüzdeki hafta Avrupa seferine çıkılacak. Trabzonsporlu Fatih Tekke için de çok cazip bir öneri hazırlandı.

F.Bahçe, 100. yılda süper bir kadro kurmak için harekete geçerken, büyük umutlarla alınan ve sürekli transfer teklifleri gelen Anelka'yı da istenilen rakamın verilmesi durumunda elden çıkarmayı düşünüyor. İngiliz kulübü Newcastle Unuted'in Fransız oyuncu için ısrarını sürdürmesi nedeniyle sarı-lacivertliler, Anelka'ya karşılık Emre Belözoğlu takasını gündeme getirecek. Bu takasta üste para da isteyen F.Bahçe, İngiliz kulübünün kabul etmesi durumunda hemen işi resmiyete dökecek. Fransız oyuncu, Newcastle United'e verilirse, sarı-lacivertliler, 100. yıl kadrosu için süper bir yabancıyı daha alabilecek. Emre'nin "F.Bahçe'ye gitmem' demem" sözleri transfer şansını artırıyor.

AVRUPA ÇIKARMASI

Almanya'nın Leverkusen takımında forma giyen Nowotny'nin de F.Bahçe'ye gelmek istediği bildirildi. Yöneticilerin, Denizlispor maçının ardından bu oyuncu için Almanya'ya gideceği öğrenildi. Buradan da Arsenalli Cole ve Real Madridli Roberto Carlos'un transferleri için İspanya ve İngiltere'ye geçilecek. F.Bahçe, Trabzonlu Fatih Tekke içinde resmi girişimlerde bulunma kararı alırken, bu oyuncuya bonservis ücreti olarak 3 milyon 500 bin avro ve Mehmet Yozgatlı ile Semih teklifi götürülecek. Golcü oyuncuya da yıllık 2 milyon avrodan 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunacak.

  • AHMET BIYIKLI

    Kapıyı hiç kapatmadı

    Emre Belözoğlu, geçtiğimiz yıl da F.Bahçe'nin transfer listesinin başındaydı. Ancak İnter'den ayrılırken, Newcastle'ın teklifini daha uygun bulup Ada'ya gitti. Yıldız futbolcu, transferine ilişkin soruları yanıtlarken, öncelikli tercihinin G.Saray olacağını ancak profesyonelce düşüneceğini söylemiş, "F.Bahçe'ye gitmeyeceğimi söyleyemem" diyerek kapıyı açık tutmuştu.

    ŞAŞ anlaşamazsa F.Bahçe'ye

    F.Bahçe, teknik direktör Christoph Daum'un alınmasını istediği oyuncular arasında yer alan G.Saray'lı Hasan Şaş için bekleme kararı aldı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hasan Şaş'ın "Öncelikle kulübümle masaya oturmak istiyorum" sözlerinden sonra sarı-lacivertliler, bu transfer için deneyimli futbolcunun kulübüyle yapacağı görüşmeyi bekliyor. Hasan ile G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın önümüzdeki hafta yapacağı görüşmeden çıkacak sonuca göre sarı-lacivertliler, yıldız futbolcuyla ilgili tutumlarını netleştirecek.

    Kendini Daum'a kabul ettiremedi

    Bu sezon ligde Fenerbahçe formasıyla 24 maçta görev yapan Anelka, 10 gol atıp 4 de asist yaptı. Futbolcunun performansı yeterli görülmezken, hocası Daum'un da gitmesine sıcak baktığı belirtiliyor.

    Selçuk'tan sonra Önder ile de anlaşma sağlandı

    İç transferde de F.Bahçe oldukça hızlı gidiyor. Önceki gün sözleşmesi sona eren Selçuk ile 3 yıllığına anlaşan sarı-lacivertliler, dün de Önder Turacı ile 3 yıllık mukavele yenilemek için anlaştı. Aurelio'nun ise durumu belirsizliğini koruyor. Brezilyalı oyuncu uzlaşmaya yanaşmazsa ısrarcı olunmayacak.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi