T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 13 MAYIS 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Milan olsa yeneriz

Avrupa hedeflerinden geri dönüşün olmadığına işaret eden Başkan Yardımcısı Yusuf Şimşek, "UEFA'ya gitmek için mutlaka kazanmak zorundayız. Pazar günü karşımıza kim çıkarsa çıksın kazanacağız" dedi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yusuf Şimşek, Beşiktaş karşısında alacakları 3 puanla ligi 3. sırada tamamlayacaklarını belirtti. İzmir'de oynayacakları maça çok iddialı hazırlandıklarını ve kazanacaklarına inandıklarını belirten Şimşek, "Avrupa yolundan geri dönüş yok. UEFA'ya gitmek için bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. Bu nedenle Pazar günü rakip Beşiktaş değil de Milan olsa bile fark etmez. Bu şekilde taraftarlarımıza hem UEFA'ya katılarak sevindirmek, hem de sezona galibiyetle son vermek amacındayız " diye konuştu.

ÖNEMLİ MESAFELER KATETTİK

Başkan Nuri Albayrak yönetiminde önemli işler yaptıklarını belirten Şimşek, "Göreve başladığımızda takımımızın durumu iyi değildi. 9. sıradan aldığımız bu takım, bugün Avrupa için oynuyor. 8 yıldan bu yana çözülemeyen sıkıntıları çözdük. Stat projesini hazırlıyoruz. Hem kulübün performansını hem de takımın sahadaki gücünü artırmak için mücadele verdik" dedi. Şimşek, göreve seçilmeden verilen sözlerin her zaman arkasında olduklarını belirterek, istedikleri transferleri yapabilecek güçte olduklarını ifade etti.

  • KAMİL ANAHAR

    Lee Young'da umut ışığı

    Ankaraspor maçında sakatlanmasının ardından hafta içindeki idmanlarda sadece düz koşu yapan Trabzonspor'un Güney Koreli futbolcusu Lee'nin Beşiktaş maçında oynayabileceği belirtildi. Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Köksal Güney, Güney Koreli futbolcunun ciddi bir durumunun olmadığını ifade etti. Güney, teknik direktör Halilhodziç'in görev vermesi halinde Lee'nin zorlu Beşiktaş karşılaşmasında sahadaki yerini alabileceğini söyledi.

    OYUNCULARA PARA DOPİNGİ YAPILDI

    Genel Sayman Emin Kahraman, Beşiktaş maçı öncesi futbolculara maç başı ve maaşlarından kaynaklı alacakları olan 700 bin YTL'lik ödeme yaptıklarını söyledi. Beşiktaş maçı için özel bir prim sistemi uygulamasında olmayacaklarını belirten Kahraman, "Beşiktaş maçı bizim için final niteliği taşıyor. Bu maçta derbi karşılaşmalarında uyguladığımız prim sistemini uygulayacağız" diye konuştu.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi