T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 13 MAYIS 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bana sürpriz olmadı

Adı Beşiktaş ile özdeşleşen Sergen, dün siyah-beyazlı kulübe buruk bir şekilde veda etti. Yöneticilerin Jean Tigana'nın kendisini istemediğini söylediğini belirten tecrübeli futbolcu "Bunu hissediyordum. Beşiktaş'tan ayrıldığım için içimde kırgınlık var. Bu haftadan sonra teklifleri değerlendireceğim" dedi.

Sergen, Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı görüşmede, Tigana'nın kendisini düşünmediğinin kendisine bildirildiğini söyledi. "Bana teklif edilen jübile teklifine sıcak bakmadığımı, en az 2 sene daha futbol oynamak istediğimi ilettim. Onlar da bana Tigana'nın beni düşünmediğini ilettiler. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak isterdim ama şu anda bu elimde değil'' diyen Sergen, "Beşiktaş'a saygısızlık veya yanlışlık yapmak istemem. Özellikle bana destek olan taraftarları çok seviyorum. Başkanın, yöneticilerin ve arkadaşlarımın benim için ayrı yerleri var. Onlar da bana saygısızlık yapmadılar" dedi. Milli oyuncu sezonun bitiminde transfer için görüşmelerine başlayacağını kaydetti.

GÖNDERİLECEĞİMİ 2 AY ÖNCEDEN HİSSETMİŞTİM

Kendisiyle ilgili yapılan tasarrufta karmaşa olmadığını ifade eden Sergen, "Görünen o ki 1-2 ay önceden olayın buraya geleceği belliydi. Bunu hissediyordum, sürpriz olmadı. Bunların altından kalkmak için güçlüydüm. Bugün Beşiktaşlı aileler çocuklarına Sergen ismini koyuyor'' diye konuştu. Kendisini tekrar Beşiktaş'a kazandıran Lucescu'yu da çok sevdiğini vurgulayan Sergen, "Çok etkili bir antrenör. Gelişimde çok katkısı oldu'' dedi.

BEN TEKNİK DİREKTÖR OLSAYDIM SERGEN'İ TAKIMDA BIRAKIRDIM

Sergen, Beşiktaş'ta fazla oynamadığı halde yararlı olduğunu savunarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben antrenör olsaydım, kendimi bu takımda tutardım. Son iki antrenörle sorunlarım oldu ama bunun nedenini bilmiyorum. En zor maçlarda takımın başında sahadaydım. Buna örnek olarak Malmö maçını verebilirim. Antrenörler konuştuğumda sorun olmuyor ama her zaman problem var gibi gözüküyordu. Maçlara çıkıyordum ama dışarıdan baktığında sorun olmuyor. Yaşlanıyoruz herhalde. İçimde kırgınlık var. Geçen sezon başında sözleşmem yüzde 100 değişti. Ben buna en ufak yorum yapmadım. Paranın yeri her zaman ikinci plandadır. Maalesef futbolda işler sizin istediğiniz gibi olmuyor. Bazen bu tip sorunlara hazırlıklı olmak lazım. Bunlara alıştım."

MONDRAGON SEVİYESİZLİK YAPMIŞ

Deneyimli futbolcu, derbi sonrası ayrılma kararı alan Cordoba'nın açıklamaları sonrası, vatandaşı Mondragon'un ifadeleriyle ilgili soruları da yanıtlarken, "Mondragon'un açıklamalarını ciddi bulmuyorum. Cordoba Beşiktaş'ın kalecisidir. Ben bu takımın kaptanıyım. Kendi içimizde bu tip sorunları çözebiliriz. Mondragon'un, Cordoba'yı savunmasına gerek yok. Seviyesizlik yapmış'' açıklamalarında bulundu.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi