|
T Ü R K İ Y E ' N İ N B İ R İ K İ M İ |
||
| S O N D A K İ K A | 25 MAYIS 2006 PERŞEMBE | ||
|
|
İki yıl önce 'yılın polisi' seçilmişti
Hatay'da, Köy Hizmetleri Müdürlüğüne ait eski dinamitleri imha etmek isterken şehit olan polis memuru Mehmet Mustafa Demircioğlu için Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.
Şehit polis memuru Demircioğlu'nun (44) ailesine ve çocuklarına sahip çıkacaklarını belirten Çapalı, merhum Demircioğlu'nun polis için en önemli unvan olan şehitlik mertebesine ulaştığını ifade etti. Bu arada, şehit polisin eşi Fadime Demircioğlu ile ikiz çocukları Ersin ve İrfan'ın, Demircioğlu'nun tabutuna sarılarak ağlamaları törene katılanları duygulandırdı. Törene, Vali Vekili Dr. Mehmet Ali Özkan, Garnizon Komutanı Piyade Albay İdris Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Feramuz Küçük, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Gürkanlar, Antakya Belediye Başkan Vekili Teyfik Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ağırman, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Şehit Demircioğlu'nun cenazesi toprağa verilmek üzere Malatya'ya gönderildi. Mehmet Mustafa Demircioğlu, Hatay'da 2004'te başarılı çalışmalarından dolayı "Yılın Polisi" seçilmişti.
|
![]()
|
|
Ana Sayfa |
Gündem |
Politika |
Ekonomi |
Dünya |
Aktüel |
Spor |
Yazarlar Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın |
| Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi |