T Ü R K İ Y E ' N İ N B İ R İ K İ M İ |
||
| S P O R | 31 MAYIS 2006 ÇARŞAMBA | ||
|
|
Canaydın bitirdi
Başkan Özhan Canaydın, Real Madrid'in Danimarkalı yıldızı Gravesen'i sonunda ikna etti. Tecrübeli oyuncu, detayları görüşmek ve yaşayacağı kenti tanımak amacıyla İstanbul'a geliyor. İmza ise İspanyol kulübünün 2 Temmuz'daki başkanlık seçimleri sonrası atılacak.
BAŞKAN'IN AĞIRLIĞI Günlerdir yıldız futbolcuyla görüşmeler yapan Cimbom'un Gravesen'i iki gün içinde İstanbul'a getirmesi bekleniyor. Eşiyle birlikte tesisleri ve İstanbul'u gezecek olan Danimarkalı futbolcu ardından İspanya'ya dönecek ve oradaki işlerini halledip geldikten sonra resmi sözleşme imzalayacak. Başkan Canaydın bu transferi, bizzat ilgilenerek bitirdi. Yeni Şafak'ın dediği gibi... Gravesen'in transferinde G.Saray'ın büyük mesafe katettiği Yeni Şafak'ın geçtiğimiz pazartesi günkü sayısında böyle yer almıştı. Danimarkalı oyuncu, ilk önemli transfer olacak. Şampiyonluk CD'si piyasada Şampiyonluk serisinin devamı olan "G.Saray Şampiyon'' albümü satışa çıktı. G.Saray Marşı'nın senfonik ve remix versiyonları ile "Bir Baba Hindi'' tezahüratının yorumlarının bulunduğu albümde, Timur Selçuk, Sadun Aksüt ve yabancı müzisyenler Martin Spencer ve Richard Thomas'ın beste ve yorumları yer alıyor. BUGÜN VİTRİNE ÇIKIYOR Galatasaray'ın yeni transferi Gravesen, bugün Danimarka'nın Fransa ile oynayacağı hazırlık maçında forma giyecek. Yıldız oyuncunun, bu karşılaşmayı seyretmesi beklenen Futbol Aş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte iki gün içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Marek Heinz'a teklif yağıyor Galatasaray'ın gözden çıkardığı Çek futbolcu Marek Heinz'a bir çok kulüp talip oldu. Teknik direktör Erik Gerets'in yeni sezonda kadrosunda istemediği Heinz'a daha Dünya Kupası maçları başlamadan Rusya'nın Dinamo Moskova, Almanya'nın Bochum ve Belçika'nın Anderlecht takımlarının teklifte bulundukları öğrenildi. Sarı-kırımızılı yöneticiler ise Çek futbolcuya gelen tekliflerden dolayı mutlu olduklarını, son kararlarını Dünya Kupası'nın ardından vereceklerini açıkladı. Galatasaray'ın Heinz'ın bonservisi için 1 milyon 250 bin Euro talep edeceği bildirildi. ZE ROBERTO'da işlem tamam! Başkan Özhan Canaydın'ın daha önce birkaç kez görüşme yaptığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Ze Roberto'nun G.Saray'ın teklifini kabul ettiği bildirildi. Almanya'ya giderek Brezilyalı futbolcunun menajeriyle görüşen başkan yardımcısı Adnan Polat, pürüzleri giderdi. Daha önce "Kararımı Dünya Kupası'ndan sonra vereceğim" diyen Ze Roberto'yu menajeri vasıtasıyla ikna eden Polat'ın müjdeyi Başkan Canaydın'a verdiği öğrenildi. Öte yandan Galatasaray'ın teklif götürdüğü Hollandalı Van Der Meyde Everton'da kalmak istediğini açıkladı.
ADNAN POLAT'IN ACI GÜNÜ Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın kayınpederi Güngör Uran Gürsoy vefat etti. Gürsoy'un cenazesi yarın öğle namazından sonra Teşvikiye Camisi'nden kaldırılacak. Yeni Şafak Gazetesi olarak, Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Tüm sorunları 2 günde çözdü Ze Roberto için Almanya'ya giden Polat, İki günlük uğraşla transferi bitirdi. Polat, başka kulüpler işi bozmasın diye Dünya Kupası'nda oyuncuyu markajda tutacak.
|
![]()
|
|
Ana Sayfa |
Gündem |
Politika |
Ekonomi |
Dünya |
Aktüel |
Spor |
Yazarlar Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın |
| Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi |