T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 31 MAYIS 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Kırın şu zinciri

Son 3 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Milli Takım'da hedef bugünkü maçta Suudi Arabistan'ı mağlup etmek. Saat 21.00'de başlayacak karşılaşma Kanal D'den yayınlanacak.

Almanya'da hazırlıklarını sürdüren A Milliler, bugün özel maçta Suudi Arabistan ile karşılaşacak. Saat 21.00'deki maç Kanal D'den naklen yayınlanacak. Son 3 maçta berabere kalan Milliler'de hedef galibiyet. Millilerin maça şu kadroyla çıkması bekleniyor: Volkan, Hamit, Can, Gökhan, Murat, Mehmet, Hüseyin, Tuncay, Nihat, Necati ve Gökhan Ünal.

Teknik direktör Fatih Terim, milli takıma oyuncu kazanmanın, maç kazanmaktan daha önemli olduğunu söyledi. Terim, S.Arabistan karşısında da daha önceki sistemle mücadele edeceklerini söyledi. Genç oyuncu Can Arat, milli takıma çağrılmasının risk olduğunu belirtirken, Murat Ocak ise, kadroya alınmayı hiç beklemediğini dile getirdi.

Millilerde CAS süreci başladı

Türkiye-İsviçre maçında yaşanan olaylar nedeniyle FIFA'nın 6 maç seyircisiz ve tarafsız sahada oynama cezasıyla ilgili Futbol Federasyonu, CAS sürecini başlattı. Federasyonun 10 gün içinde detaylı başvurusunu, 20 gün için de de hakim seçimini yapacağı bildirildi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi