T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 1 NİSAN 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bulak'ın son şansı

Küme düşme hattında bulunan Ankaraspor'da, Malatya maçının kaybedilmesi durumunda teknik direktör Giray Bulak'ın görevine son verileceği öne sürülüyor.

Küme düşme potasına giren Ankara-spor'da gerginlik sürüyor. Hafta sonu yapacağı Malatayaspor karşılaşması için dün bu şehre haraket eden kafileyi Başkan Hilmi Gökçınar gönderirken, futbolcuları tek tek uyardı. Bu arada Onursal Başkan Melih Gökçek takımın düşmesi halinde herkese hesap soracağını söylediği öğrenildi. Giray Bulak'ın durumunun ise Malatyaspor karşılaşması sonucuna bağlı olduğu açıklandı.

Gökçınar takımın bu hale gelmesinde hocaların büyük bir payı olduğunu söyleyerek, "Samet hocadan sonra Çalımbay'ın göreve getirilmesi bir hataydı. Çünkü hoca değişikliğinden sonra futbolcular yeni sisteme uyum sağlayamakta zorluk çekiyorlar. Yeni bir takım olmamızdan dolayı bunları da tecrübe ediniyoruz. Küme düşeceğimize inanmıyorum. Malatya maçı 9 puanlık bir maç" dedi.

  • LOKMAN KÖSE

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi