T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 20 NİSAN 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bu maçta para konuşulmaz!

Adnan Polat, F.Bahçe galibiyetine ayrı bir para vermeyeceklerini söylerken, "Futbolcularımız buraya özverileriyle geldiler" dedi. Polat, Kadıköy'e kendi kameralarını götüreceklerini belirtti.

G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, F.Bahçe ile oynayacakları derbi maça kazanmaya gideceklerini ve buna her bakımdan hazır olduklarını söyledi. Polat, "Bu sezon şampiyon olsak da olmasak da benim gönlümün şampiyonu G.Saray. Kazansak da kazanmasak da futbolcularımızın başımızın üstünde yeri var. G.Saray'ı bugüne bu futbolcular getirdi. Maçın neticesi ne olursa olsun futbolcuları başımızın üstünde taşımaya zaten karar vermişiz'' diye konuştu.

ADALETLİ HAKEM İSTİYORUZ

Polat, hakem konusunda herhangi bir taleplerinin olmadığını söyleyerek, "Federasyon hangi hakemi uygun görürse onunla oynarız. Ancak kuralları uygulayan, taraftardan etkilenmeyen bir hakem isteriz. Bu maçta da hata olacak, ancak kuralları uygulayan hakemin olması önemli. Kararlarda çifte standart olmamasını isteriz. İnşallah hakem maçı başarı ile yönetir" dedi.

KAMERALAR İŞBAŞINDA

İl Güvenlik Kurulu'nda güvenlik önlemlerinin en ince ayrıntısına kadar konuşulduğunu belirten Polat, "Stat koridolarında polisin ve G.Saray'ın kameraları olacak. Bundan sonra iş F.Bahçe yöneticileri, emniyet güçleri ve stat görevlilerinde'' diye konuştu. Polat, derbi maçlardan önce gerginliğin her zaman olduğunu anlatarak, "Toplumsal barış için çaba harcıyoruz. Umarız diğer kulüpler de uzattığımız bu eli boşta bırakmazlar'' şeklinde konuştu. Polat, derbi için özel prim belirlemediklerini de sözlerine ekledi.

  • SAVAŞ ÇORLU

    Florya'da mangal keyfi

    G.Saray, F.Bahçe ile yapacağı zorlu maç öncesi barbekü partisiyle stres attı. Florya Tesisleri'nde dünkü antrenman sonrası gerçeşleşen barbekü partisine sarı-kırmızılı futbolcular, teknik heyet ve başkan yardımcısı Adnan

    Polat katıldı. Gerets'in isteği doğrultusunda yapılan mangal partisine futbolcu eşleri de katıldı. Mangalda Polat'ın futbolcuların yemek yediği masaları tek tek gezerek kısa süreli konuşmalar yaptığı öğrenilidi.

    Derbinin kaderini kanatlar belirleyecek

    Derbi maç öncesi F.Bahçe ve G.Saray ligde yaptıkları maçlarda attıkları gollerin büyük bir bölümünü ortadan gelişen ataklarda kaydetti. Sarı-lacivertliler, gollerin 18'ni duran toplardan atarken, Cimbom ise 8 gol attı. G.Saray kanatlardan daha etkili görünürken, F.Bahçe ise aynı yerden kalesinde 17 gol gördü. Sarı-lacivertliler göbekten 29 atıp, 9 gol yerken, G.Saray ise 32 gol attı, kalesinde ise 16 gol gördü. F.Bahçe, Ümit Özat'ın savunduğu kanattan 9, Cimbom'da ise defansın sağından 19 gol yemesi dikkat çekiyor.

    Hakan ve Song dün de antrenmana çıkmadı

    G.Saray, F.Bahçe ile cumartesi günü oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını dün Hakan Şükür ve Song'dan yoksun olarak yaptığı çalışmayla sürdürdü. Sakatlıkları bulunan ve tedavileri süren iki futbolcu da dün yapılan çalışmada da yeralmadı. Hakan Şükür'ün oynayıp oynamayacağının bugün, Song'un ise yarın yapılacak kontrollerden sonra kesinlik kazanacağı bildirildi.

    FB'NİN GOLCÜLERİ

    
    Nobre 	17
    Tuncay 	13
    Alex 	13
    Anelka 	9
    Semih 	7
    Appiah 	5
    Aurelio 	4
    Mehmet, Önder 	3
    Luciano 	2
    Servet 	1

    GS'NİN GOLCÜLERİ

    
    
    Necati 	18
    Ümit 	16
    Hakan 	9
    İliç 	9
    Cihan, H. Kabze, Heinz 	3
    Ayhan, H. Şaş, Volkan 	2
    Altan, Aydın, Song, Sabri 	1

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi