T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
G Ü N D E M 1 OCAK 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Ağrı'da 4 kişide kuş gribi şüphesi

Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde 4 kişi, kuş gribi şüphesiyle Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. YYÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Avni Şahin, Doğubeyazıt'tan aynı aileden 4 çocuğun kuş gribi şüphesiyle hastaneye başvurduğunu belirtti. Hastalara, Çocuk Servisi'nde kuş gribi şüphesiyle ilgili tetkiklerin yapıldığını ifade eden Şahin, hastaların boğaz sürüntülerinden alınan materyalin Ankara Hıfzıssıha Enstitüsü'ne gönderildiğini, gelecek sonuca göre teşhisin konulacağını kaydetti.


Şırnak'ta rüşvetten 8 kişi tutuklandı

Şırnak'ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 8'i tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı'nca Şırnak merkez ile Silopi ve Cizre ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda "teşekkül halinde kaçakçılık, rüşvet alıp vermek ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" iddiasıyla 5 gün önce yakalanan astsubaylar Erhan Yıldız ve Oğuzhan Coşkun, uzman çavuş Haydar Yıldız, Oral Tali ve Selami Ersoy, muhtar Çetin Ayan ile M. Emin Ecevit ve Agit Dalmış, sorgulamalarının ardından sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

  • ŞIRNAK (A.A)


    Silahlı pazarlık hastanede bitti

    Fatih'te, kurbanlık hayvan satışı yapmaya çalışan bir baba ile 3 oğlu, tartıştıkları kişiler tarafından silahla ve darp edilerek yaralandı. Kastamonu'dan kurbanlık hayvan getirerek, Balat Hayvan Pazarı'na satış yapan Günay ailesinin üyeleriyle başka 3 kişi arasında tartışma çıktı. Buradan ayrılan 3 genç, bir süre sonra, ellerinde satır ve bıçakla geri geldi. Yine aile üyeleriyle tartışan ve olay yerinden ayrılan gruptakiler, daha sonra kalabalık olarak geri döndü. Yaşlarının 20 civarında olduğu belirtilen bu kişiler, yanlarında getirdikleri tabancalarla çadırdakilere ateş açıp taşlı saldırıda bulundu ve Günay ailesi üyelerini darp etti. Olayda Hayrettin Günay kurşunla, oğulları Mehmet, Sadettin ve Seyfettin Günay ise darp sonucu yaralandı.

  • İSTANBUL


    AK Partili Daniş ayağını kırdı

    Tatil için ailesi ile Bolu'ya gelen AK Parti Çanakkale Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Mehmet Daniş, tahta kızakla kaymak isterken ayağını kırdı. Tatilini geçirmek üzere miletvekili arkadaşları ve aileleriyle Bolu Aladağ Köy Hizmetleri tesislerine yerleşen Daniş, çocuklarıyla tahta kızakla kaymak isterken, kızağın taşa çarpması sonucu sağ ayağını kırdı. Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne götürülen Daniş'in, ayağı alçıya alındı.

  • BOLU


    Mazot kaçakçılarına gece yarısı sürprizi

    Maltepe'de bir teknede kaçak olduğu iddia edilen 7 ton mazot ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, dün gece geç saatlerde bir ihbar üzerine Maltepe ve Bostancı sahilinde eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, 7 metrelik bir teknede kaçak olduğundan şüphelenilen 7 ton mazot ele geçirdi. Operasyonda teknede bulunan Yalçın Uluocak ile Bostancı sahilinde mazotu almak için bekleyen kamyonetteki Murat Hamzaoğlu ve Halil İbrahim Demirtürk isimli şahıslar yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


    Yardımı evine götüremedi

    Konya'nın Emirgazi İlçesi'nde maddi durumu iyi olmayan bir kişi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan (SYDV) aldığı kömür yardımını evine götürürken traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Demirci Beldesi'nde oturan Bilal Koyuncu (25) emanet olarak aldığı traktörle gittiği Emirgazi'de, bir ton kömürü römorka yükledi. Demirci Beldesi'ne gelirken devrilen traktörün altında kalan Koyuncu, olay yerinde hayatını kaybetti.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi