T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 12 OCAK 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Yarı yolda bırakmam

Belçikalı çalıştırıcı Conceiçao ve Ribery'nin takımdan ayrılmasını ekonomik sıkıntılara bağladı. İstediği iki transferin yapılmamasını anlayışla karşıladığını belirtti.

Ekonomik sıkıntıları bir türlü aşamayan Galatasaray'da Teknik Direktör Eric Gerets çarpıcı açıklamalarda bulundu. Conceiçao ve Ribery'nin gitmesini hiçbir zaman arzu etmediğini bunun yanı sıra iki transfer daha istediğini belirten Belçikalı teknik adam ekonomik sıkıntılardan dolayı bu olumsuzlukların olduğunu söyledi. Yaşanan sıkıntılara rağmen Galatasaray'dan hiçbir zaman ayrılmayı aklından geçirmediğini ifade eden Gerets "Önümüzdeki sezon ekonomik sorunlar bittikten sonra Galatasaray'ın eski güzel günleri geri gelecektir" diye konuştu.

KEŞKE DÖRT YIL KALSAM

Shalke'den teklif gelmediğini ancak Almanya'dan bir iki transfer teklifi aldığını anlatan tecrübeli teknik adam "Galatasaray'ı yarı yolda bırakmayı düşünmüyorum. Yönetimden sezon sonuna kadar sorunların çözüleceği sözünü aldım. Planlarımız hep uzun vadeli. Sözleşmem 2 yıl artı bir yıl da opsiyonlu. Onu da kullanırsak üç yıl olabilir. Ben hiçbir zaman sözleşmemi bozan biri olmadım. Keşke dört yıl kalsam da kariyerimi Galatasaray'da noktalasam" dedi.

KAMP ÇOK İYİYDİ

Maddi sorunların sıkıntısını ilk yarı sonunda Malatyaspor ile oynadıkları kupa maçında da yaşadıklarına dikkat çeken Belçikalı çalıştırıcı "Ekonomik sıkıntı maalesef futbolumuza yansıdı, sezon başında da benzer sıkıntılar yaşamıştık" ifadelerini kullandı. Antalya kampına verilen sözlerden dolayı sorunlar giderilmiş bir şekilde kafaları rahat başladıklarını belirten Gerets "İyi bir çalışma ortamı bulduk, saha çalışmalarımız, otelimiz, imkanlarımız çok iyiydi. Kampımız son derece başarılı geçti" şeklinde konuştu.

HAK EDEN FORMAYI GİYER

Yeni transfer Okan Koç konusunda temkinli konuşmayı tercih eden Gerets, bu futbolcunun çalışması halinde forma giyebileceğini söyledi. Okan'ın genç, temiz ve karakterli bir futbolcu olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam "Okan uzun süredir maç yapmamış, kendi başına çalışmış, eksikleri var ve ekstra çalışma yapıyor. Ona karşı bir ön yargım yok. Hazır olduğu zaman oynatırım" dedi.

Kampta şans verdiği genç oyunculara da değerlendiren Gerets şöyle konuştu: "Gençlerin yeteneklerini biliyoruz. Ama burada gördük ki bazıları daha ön plana çıkıyor. Çalışmalarını iyi yaparlarsa ileride kullanabiliriz. Gençlere sıcak bakan bir yapım var. Hak ettiklerinde seve seve oynatırım."

Futbolcular bastırdı kamp erken bitti

Galatasaray'ın Antalya kampının erken bitmesinin perde arkasında Gerets ile futbolcular arasında yaşanan görüşmenin rol oynadığı öğrenildi. Belçikalı teknik adam, kampın uzaması talebinde bulunurken futbolcular ise "Para alamıyoruz. Bayramda İstanbul'da ailelerimizle birlikte olmak istiyoruz" deyince Gerets te Antalya kampını bitirdi. Sarı-kırmızılı futbolcular ikinci yarı hazırlıklarını bugün Florya Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Tümer ve Ailton ortada kaldı

Devre arasında takımdan ayrılmak için yönetime başvuran Tümer ile Ailton'dan ses çıkmadı. Tümer'in "Sezon sonunda bedava kalacağım. Bana bir çok kulüpten teklifler var. Kolaylık sağlayın" dediği yönetime bugüne kadar hiçbir resmi teklifin gelmediği öğrenildi. Almanya'nın Köln ve Hamburg kulüplerin kiralık olarak transfer etmek istediği Ailton ise yönetim bonservisiyle satmak isteyince bu transfer de yattı.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi