T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 12 OCAK 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Gençler'den iyi prova

G.Birliği, Antalyaspor ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı. İkinci yarı hazırlıklarını Belek'te sürderen kırmızı-siyahlılar, Antalya-spor maçını da kazanarak hazırlık maçlarında 4'te 4 yaptı. Başkent temsilcisinin tek golü 18. dakikada Ali Cansun'dan geldi. G.Birliği, son hazırlık maçını yarın S.Moskova ile yapacak.


Konyaspor'un hedefi 25-30 puan arası

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ikinci yarıda 25-30 arasında bir puan toplamayı arzuladıklarını söyledi. Kamp çalışmalarını 22 antrenmanla tamamlayacaklarını belirten Kocaman, "İlk yarıdaki puan ve derece olarak geride kaldık. 2. yarıda takımın kapasitesinin daha da yüksek olacağını düşünüyorum" dedi.


Ankaraspor, Kürşat için sona yaklaştı

Ankaraspor, Kürşat'ın transferindeki problemleri çözmede sona yaklaştı. Bu sezon Beşiktaş ve Trabzonspor formaları giyen ve son olarak Ankaraspor ile anlaşan Kürşat'ın ligin ikinci yarısında futbol oynayabilmesi için yapılan girişimlerini sürdürüyor. Yönetim, Kürşat için federasyondan izin çıkması konusunda umutlu.


Eczacıbaşı'nın gücü yetmedi

Eczacıbaşı, Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde, İtalya'nın Foppapedretti Bergamo takımına 3-1 mağlup oldu. Güçlü rakibi karşısında ilk iki seti aynı skorla 25-21 kaybeden Eczacıbaşı, 3. seti 25-22 almasına rağmen son seti 25-20 verince maçtan 3-1 yenik ayrıldı.

  • MEHMET ALİ KAYMAK


    Orlando Magic'de kötü gidiş sürüyor

    NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic, Los Angeles Clippers'a 90-73 mağlup olarak son 5 maçta 4. yenilgisini aldı. Hidayet, maçı 11 sayı, 3 ribaunt ve 2 asistle tamamladı. Atlanta Hawks'ın sahasında Boston Celtics'e 98-94 yenildiği maçta Gürcü asıllı Türk vatandaşı Zaza Pachulia 18 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu.


    Potada yoğun Avrupa mesaisi

    ULEB Avrupa Ligi'nde Ülkerspor, bugün Pau Orthez ile karşılaşacak. Fransa'da saat 21.30'da başlayacak maç Sky Türk'ten naklen yayınlanacak. FIBA Bayanlar Avrupa Kupası'nda ise Mersin Belediye, İspanyol Halcon ile saat 18.30'da Mersin'de, Beşiktaş, Lille ile Fransa'da saat 21.00'da, F.Bahçe ise S. Moskova Region ile Rusya'da saat 20.30'da karşılaşacak.


    Christian Vieri resmen Monaco'da

    Milan'da bekleneni veremeyen Christian Vieri, Fransa'nın Monaco takımıylı 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Önceki gün sağlık kontrolünden geçen ve imza atan İtalyan oyuncu, dün yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. Vieri, Milan'da istediği ilk 11 şansını bulamadığı ve 2006 Dünya Kupası kadrosunda yer alamama riski olduğu için transfer olmak istemişti.


    FIFA, 6-7 Şubat'ta Zürih'te toplanıyor

    Türkiye-İsviçre maçı sonrasında yaşanan olayları inceleyen Disiplin Kurulu, 6-7 Şubat'ta FIFA'nın Zürih'teki merkezinde toplanarak bugüne kadar elde edilen delilleri ve dinlenen şahitlerin verdiği bilgileri değerlendirecek. Şubat ayında yapılacak toplantılardan bir karar çıkarsa tarafların itiraz için temyize gidebileceği kaydedildi.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi