T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
P O L İ T İ K A 21 OCAK 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Vekillere başörtüsü yakıştı

Hacca giden 39 AK Partili vekil arasında yer alan Ayhan Zeynep Tekin Börü ile Fatma Şahin, başörtülü geldiler. Şahin'in işlemeli başörtüsünü gören vekiller, "Çok şık olmuş Fatma hanım" dediler

Veli
Toprak
Hac vazifesini yerine getiren milletvekilleri Türkiye'ye döndü. AK Partili bayan milletvekilleri Fatma Şahin ve Ayhan Zeynep Tekin Börü, başörtülü olarak geldiler. Fatma Şahin'in 'işlemeli' başörtüsünü gören milletvekilleri "Çok şık olmuş Fatma hanım, yakışmış" demekten kendilerini alamadılar.

AK Partili 39 vekilden oluşan heyet 1 saat gecikmeli Ankara'ya iniş yaptı. Milletvekillerini havaalanında karşılamak için gelen akraba ve yakınları izdihama neden oldular.

KADIN VEKİLLERE İLTİFAT YAĞDIRDILAR

Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin ve Adana Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin, hac dönüşündeki giyimleriyle dikkat çekti. İki vekil de başörtülü olarak döndü. Fatma Şahin'in 'işlemeli' başörtüsünü gören milletvekilleri, "Çok şık olmuş Fatma hanım" dediler. Bazı vekilerin ise sakal bıraktıkları görüldü. Süleyman Gündüz, Mustafa Duru, Osman Kılıç ve Öner Gülyeşil, iki haftalık sakalları ile Ankara'ya dönüş yaptılar. Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ı, Bartın Milletvekili Asım Kulak karşıladı.

200'ER LİTRE ZEMZEM 100'ER KİLO HURMA

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu kalabalık bir parti grubu karşıladı. BBP Lideri, kendisini karşılamaya gelen Sivas teşkilatından Erman Tunç'un trafik kazasından ölmesi nedeniyle üzgün olduğu gözlendi. Vekiller, zemzem suyu ve hurma getirmeyi de ihmal etmediler. Kişi başı 200'er litre zemzem suyu ve 100'er kilo hurma alan vekiller, kargo uçağı ile bir gün önce eşyalarını gönderdiler.

İşte hacı vekiller

Şükrü Önder, M. Nuri Akbulut, Zeki Karabayır, Hasan Aydın, Şemsettin Murat, İsmail Katmerci, M.Yaşar Öztürk, Mehmet Ali Bulut, Ali İhsan Merdanoğlu, İsmail Ericekli, Zülfü Demirbağ, Metin Kaşıkoğlu, Nusret Bayraktar, Hüseyin Tanrıverdi, Süleyman Gündüz, Niyazi Özcan, Mustafa Duru, Saffet Benli, Fazıl Karaman, Orhan Taş, Vahit Kiler, Mehmet Kılıç, Hasan Angi, M. Sayim Tekelioğlu, Osman Kılıç, Halil Özyolcu, Sebahattin Yıldız, Kerim Özkul, M.Ejder Arvas, Öner Gülyeşil, A. Yüksel Kavuştu, Köksal Toptan, Mevlüt Çavuşoğlu, Orhan Erdem, Atilla Başoğlu, Edip Uğur.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


 ANKET

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi