|
T Ü R K İ Y E ' N İ N B İ R İ K İ M İ |
||
| G Ü N D E M | 1 ŞUBAT 2006 ÇARŞAMBA | ||
|
|
21 bin memur af bekliyor
Memurlar, 2004'de yapılan toplu görüşmelerde hükümet tarafından kabul edilen ve 2005 yılında da teyid edilen disiplin affının çıkarılmasını bekliyor.
Memurlar, 2004'de yapılan toplu görüşmelerde hükümet tarafından kabul edilen ve 2005 yılında da teyid edilen disiplin affının çıkarılmasını bekliyor. 21 bin memuru ilgilendiren affın çıkması için Memur-Sen ve KESK ortak çalışma kararı aldı. Memur Disiplin Affı bugüne kadar henüz Meclis Genel Kurulu'nda görüşülmeye başlanmadı. "Memurlar ile Diğer Kamu Görevlilerinin Bazı Disiplin Cezalarının Affı Hakkında Kanun Tasarısı" Meclis'te 47. sırada yer alıyor. Disiplin affına ilişkin tasarı, 1999 yılından sonraki disiplin suçlarını kapsıyor.
|
|
|
Ana Sayfa |
Gündem |
Politika |
Ekonomi |
Dünya |
Kültür |
Spor |
Yazarlar Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın |
| Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi |