T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 20 ŞUBAT 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Fatura yine Daum'a

Ankara'da Tuncay'ı çıkarması, savunmadaki sorunu çözememesi ve Almanya'ya dönme planları yüzünden yeterince konsantre olamaması, F.Bahçe hocasının en büyük hataları olarak gösteriliyor.

Başkent'te Ankaraspor karşısında namağlup unvanını yitiren F.Bahçe'de en büyük sorumlu olarak teknik direktör Daum gösteriliyor. Oyun içinde Tuncay'ı kenara alması en önemli taktik hatası olarak kabul edilen Alman hoca, Appiah konusunda da eleştiriliyor. Bu oyuncuyu çıkarması da hata olarak değerlendirilen Daum, aynı zamanda onu orta sahada içeriye dönük oynatarak, orta alanın sağ tarafının boş kalmasına yol açıyor.

AKLI BAŞKA YERLERDE

F.Bahçe'nin gol yiyene kadar umursamaz havada, rölantide oynaması ve savunmadaki yerleşim sorunlarının çözülmemesi de Daum'un bir başka eleştirilen yanı.
Alex'teki düşüş sürerken, Daum bunu çaresiz seyrediyor. Bu futbolcuyu ne motive edebiliyor ne de yedeğe çekebiliyor.
Christoph Daum'un Almanya'ya dönme planları yapması nedeniyle işine yeterince konsantre olamadığı da dile getiriliyor.

Aslara küstü!

F.Bahçe'nin dünkü idmanında ilginç bir durum yaşandı. Teknik direktör Daum, Ankara'da yenilgi alan takımın aslarıyla hiç ilgilenmezken, bütün dikkatini yedek oyunculara verdi. As oyunculara dargın olduğu gözlenen Alman hoca, yedeklere özel ilgi gösterirken, gelecek maçlar için futbolculara karoda bazı değişiklikler yapabileceği mesajı da vermeye çalıştı.

Appiah kızmamış tersine izin istemiş!

Ankaraspor maçında oyundan alınmasına tepki gösterdiği yazılan Stephan Appiah, dün kulüp ilgililerinin isteğiyle resmi internet sitesine açıklama yaparak yanlış anlaşıldığını savundu. Ganalı oyuncu, "Ben kenara soyunma odasına gidip gidemeyeceğime dair işaret yaptım. Basında yazılanları görünce şaşırdım. Hocamla arama kimse giremez" dedi.

Futbolcular da suçluyu buldu: Kötü zemin

Yönetimin talimatıyla basına doğrudan demeç veremeyen F.Bahçeli futbolcular kendi aralarında yaptıkları maç değerlendirmesinde bozuk zeminden yakındı. Başta golleri kaçıran Anelka ve Luciano olmak üzere sarı-lacivertliler, altı buz tutmuş çimlerin üzerinde oynamanın futbollarını bozduğunu belirtirken, bu durumun Ankaraspor'a yaradığını belirtti.

Tarsus ve Beşiktaş maçı öncesi sıkı yönetim

Ankara beraberliğiyle ligde yara alan F. Bahçe'de alarma geçildi. Kupada çarşamba günü Tarsus İ.Y. ve ligde Beşiktaş maçları öncesi sıkı yönetim ilan edildi. Daum, iki maç öncesi futbolcularla ikili görüşmeler yaparak kötü gidişata 'dur' demek istiyor. Alman hocanın kritik hatalar yapan Luciano'yu da, iki maçta da düşüş göstermesi halinde kulübeye çekecek.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi