T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S O N   D A K İ K A 1 TEMMUZ 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

İsrail Gazze saldırılarını sürdürüyor

İsrail, bir askerinin kaçırılmasının ardından Gazze Şeridi'ne başlattığı saldırıları bugün de sürdürüyor.

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, İsrail helikopterinden atılan füzelerle bu sabah eğitim kamplarıyla militanların İsrail saldırılarında kullandığı iddia edilen güzergahlar vuruldu.

İsrail'in attığı füzelerden birinin mahvolan Filistin ekonomisi için umutların sembolü olarak görülen seralardan birini vurduğu, ayrıca Filistinli militanların kullandığı bölgelere topçu ateşi açıldığı belirtildi.

Bu arada, Refah yakınlarındaki bir köyde İsrail askerlerinin bir eve baskın düzenleyerek bir Hamas üyesini gözaltına aldıkları kaydedildi.

İsrail'in bir askerinin kaçırıldığı gerekçesiyle Gazze'ye başlattığı saldırılardan sonra Gazze sakinlerinin büyük kısmı elektriksiz ve susuz kalmış durumda.

Birleşmiş Milletler dün bölgenin insani krizin eşiğinde olduğu uyarısını yapmış, Uluslararası Kızılhaç Teşkilatı da Filistinlilere yardım malzemeleri ulaştırmaya çalıştığını duyurmuştu.

  • KUDÜS (A.A)

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi