T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
P O L İ T İ K A 13 TEMMUZ 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

'AK Parti, 2007 sonrası da iktidar'

İngiliz araştırma kuruluşu Economist Intelligence Unit, Başbakan Erdoğan liderliğindeki AK Parti'nin Kasım 2007 için planlanan seçimlere kadar iktidarda kalacağını ve AK Parti'nin gelecek seçimi de kazanarak iktidarda kalmayı sürdüreceğini öngördü.

NTV'nin haberine göre, uluslararası iş dünyasına yaptığı analizlerle tanınan Economist Intelligence Unit, son Türkiye değerlendirmesini 16 Temmuz'da yayımlayacak. Hükümetin yılbaşından beri artan iç siyasi baskılara hedef olduğunu kaydeden EIU, Erdoğan'ın liderliğine herhangi bir tehdidin sözkonusu olmadığını ve Erdoğan'ın şimdiye dek görüş ayrılıkları ve gerilimleri idarede başarılı olduğunu kaydetti.

EIU, analizinde Türkiye'nin AB'ye üyelik görüşmelerinin zorlu ve yavaş geçeceğini ve görüşmelerin en erken 2013'te tamamlanacağını kaydetti.

  • LONDRA

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi